2777
2789
عنوان

استفاده از نقطه ضعف همسر 😐⁉️

1 بازدید | 8 پست

شما از نقطه ضعفی که داره استفاده میکنید ؟

مثلا اون نقطه ضعف رو بگید و براش عملی کنید که 

خواسته خودتون رو اجابت کنه 😅⁉️

اما متوجه میشه شما دارید از نقطه ضعفش استفاده میکنید ؟

چجوری کاری میکنید که نفهمه اما کارتون پیش بره 

والا نقطه ضعفش که منم پس از این بابت نمیتونم کاری کنم ولی کلا هر چی و درخواست کنم همونه حالا راجب هر چی میخواد باشه تا جایی که من متوجه شدم اقایون دوست دارن مستقیم خواستتون رو بیان کنید از اب زیر کاهی و یکاری کنم خودش بفهمه و اینا بدشون میاد🤷🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی تو این دوازده سال زندگی مشترک تا حالا هرچی گفتم نه نیاورده که بخوام با نقطه ضعفش به دست بیارم ،اما اگه خودم بخوام بچزونمش و از نقطه ضعفش استفاده کنم دیوونه میشه چون خودم نقطه ضعفشم مثلا لباس بد بپوشم آرایش بد کنم برم بیرون خل میشه کلا وخیلی بد میشه باهام 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نقطه ضعفش اینه موقع قهر نگاش نکنم یعنی به جنون میرسه ولی من تا اذیتم نکنه اذیتش نمیکنم

آره اینم یکی از نقطه ضعف‌های همسر منم هست دقیقا 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نقطه ضعفش فقط رابطس حاضره بخاطرش همه کاری بکنه😀

عه خب این رو متوجه نمیشه ؟ 

یعنی بالاخره بجا می‌فهمه داری از این موضوع استفاده می‌کنی !؟ 

چیکار می‌کنی نفهمه