2777
2789

اولی پارتنرم ۲۲ سالش دانشجو شاگرد مغازست فعلا سربازی نرفته پدرش پشتوانش نیست خودش باید کم کم چیز میز به دست بیاره و فعلا تا سه چهار سال آینده که بتونه سربازی بره و کارش و فیکس کنه و پس انداز جمع کنه نمیتونه بیاد جلو و هم من اونو دوست دارم هم اون منو خیلی میخواد

دومی که خاستگارم و سنتی معرف معرفی کرده 

۳۰ سالشه تقریبا خونه و ماشین داره یه کارگاه یا ی مغازه تولیدی هم داره 

خانوادم میگن برو ب جلسه با پایینی صحبت کن اما من عذاب وجدان دارم که نکنه خیانت حساب شه و دلم نیست برم

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ک بعدا پیشیمون نشی

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
خیانت نیسبه خودت خیانت نکن

اخه من همش ۲۰ سالم بعد این آقا که خاستگارم روستایی هستن البته این صحبت منو به قصد توهین بر ندارین 

فکر هم نکنم تحصیلات دانشگاهی داشته باشن من خودم دانشجو یه رشته خوبم

فرصت های خوب همیشه پیش نمیان

تو اون روز دوتا دیگه خاستگار هم برام پیدا شد اما اصلا از نظر شغلی خوب نبودن

از چه نظر؟

خب شاید اون پای تو نموند 

شاید رفت 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
اخه من همش ۲۰ سالم بعد این آقا که خاستگارم روستایی هستن البته این صحبت منو به قصد توهین بر ندارین فک ...

منظورم اینه نمیخواد بخاطر این افکار که خیانت حساب میشه یا نه بخوای زندگیتو خراب کنی

بخاطر کسی بخودت خیانت نکن و موقعیت های خوب رو از دست نده حالا چه این خواستگار چه خواستگار دیگه

منم دقیقا تو شرایط شما بودم

دقیقا خواستگارم ۲۸ سالش بود خونه و ماشین داشت یه تولیدی لباس هم داشت

اما چون منم چند سال با یکی از آشناهای خانوادگیمون تلفنی و پیامکی در ارتباط بودم و عاشق هم بودیم .این خواستگار رو رد کردم

انقدم پیگیر بودن. بعد عشقم اومد خواستگاری اونم نشد و نرسیدیم بهم 

باز با یک آدم جدید و خواستگار جدید ازدواج کردم که هیچ ربطی به اون دوتا نداشت

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

من بودم همه چی رو پول نمی دونستم پول میاد و ممکنه فردا اون آقا تولیدیش بخوابه و کلا صفر شه 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
همین ک تاپیک زدی وپرسیدی یعنی راجبه پارتنرت دودل شدی.عزیزم فقط اگه نمیتونی باهاش بمونی ومنتظرباشی تا ...

راجب پارتنرم دودل نشدم فشار خانوادم زیاده 

وگرنه به سال باهمیم ایشونم نسبت به ی سال قل یکی دوبله جلو افتاده 

حتی خودم نشستم باهاش برنامه ایندش و چیدم 

ولی نمیخوام کاری کنم خیانت حساب شه 

چون قبلا هم یه مورد لود خونه ماشین داشت هر چقدر اصرار کردن یه جلسه حرف بزن گفتم نه ک نه اینسری زور اینا داره میچربه بهم

خواشتگارت واقعا خوب نیست. البته من شرایط دختر رو نمیدونم شایدم ایده ال باشه.

سنتم کمه

به نظرم فرصت بده به پارتنرت اگرم نشد که یه خواستگار بهتر میاد از این قطعا.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چه رشته ای میخونید؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید