2777
2789
عنوان

مامانا بیان

1 بازدید | 11 پست

بچه چهار ماهه رو‌ چند روز یکبار باید حمام کرد؟ من چهار روزی یکبار حمومش میکنم اما مامانم میگه زمستون باید کمتر حمومش کنی هوا سرده

مثلا هفته ای یا ۵ ۶ روزی یکبار 

به نظرتون کدوم درسته؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد حمام سشوار بگیر رو کل بدنش که قشنگ گرم بشه ..نسوزونی بچه رو

بخاری برقی میزنم کنارش قشنگ گرم میشه

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
دوتر من گفته کمتر ببر بچه که عرق نمیکنه،زیرگلوش چون بو میگیره با پنبه وآب لرم تمیز میکنم،هفته ای یه ...

خب پس من زیاد میبرم 

همون هفته ای یکبار بسه

من دکتر بهم گفت که بچه زیر یکسال رو زمستونا هفته ای یکبار تابستونا دو روز یه بار ببر حموم واسه بچخ بزرگترم گفت اگه رعایت بشه خوبه وولی من زمستون هروقت حس کنم لازمه و عرق کرده میبرمش تابستونم یه روز درمیون یا حتس هر روز

روتین خاصی ندارم تابستون هروز میبردمش الانم هر دو سه روز یبار میبرم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید