76_banoomim مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3613 عنوان چنتا جوش زدن ی طرف صورتم قرمزشدهه هفته بعد عروسیمههه 1 بازدید | 9 پست تروخدا بگین چی قرمزی شو میبره تا ی هفته بزنم خداقل کم رنگ بشه زیرپوستی بودا انقد انگولکش کردم قرمز شد تروخداااا😭😭😭 امروز | 07:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 36682 پماد ترتینوئین شبها قبل خواب بزن.صبح هم بشور.خیار دونصف کن بزار فریزر بعد باهاش صورتتو ماساژ بده.روزها بیرون رفتی حتما ضدآفتاب بزن.دستکاریش نکن خوب میشه لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
respin1990 عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 3301 زینک اکساید شب بزنی صبح جوش خشک شده ، واسه جای جوشم عالیه و از بین میبره دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
76_banoomim مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3613 تا ی هفته از بین میره خودش ولی خب روغن شیرینی جات نخور نمیرههه😭😭😭اللن چنتا دونه ریز یکماهه مونده قهوه ای شده
76_banoomim مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3613 زینک اکساید شب بزنی صبح جوش خشک شده ، واسه جای جوشم عالیه و از بین میبره ترمیم کننده لافار زدم بنظرت جواب میده؟؟؟برای جای بخیه ک اصن جواب نداد😕
lady_mary_ عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 4026 ترمیم کننده لافار زدم بنظرت جواب میده؟؟؟برای جای بخیه ک اصن جواب نداد😕 من میزنم یم بهتر میکنه از هیچی بهت ه
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 8438 پماد ترتینوئین شبها قبل خواب بزن.صبح هم بشور.خیار دونصف کن بزار فریزر بعد باهاش صورتتو ماساژ بده.روز ... این پماد منم پیشنهاد میکنم خیلی سریع میبره مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
respin1990 عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 3301 ترمیم کننده لافار زدم بنظرت جواب میده؟؟؟برای جای بخیه ک اصن جواب نداد😕 اره عالیه دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....