2777
2789
عنوان

خدایی عروس ناسازگار نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 60 پست
من میگم نباید پشت عروس حرف زد چون زندگی پسرمون خراب میشه

دمت گرم که انقد فهمیده ایی و زندگی پسرت برات اهمیت داره 👏👏

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه میگن موقع انتخاب دختر به خانواده نگاه کنید یک دختر با خانواده بگیرید کاری به وضع خونشون ندارم ...

دقیقا نشانه ها را دیدن و کوتاه اومدن الان نباید چیزی بگن وقتی همه چی تمام شد بزارم زندگی کنن اگر نمیخاستن همچون اول باید مقاومت میکردند

جان جانانم💗💕

عزیزم درسته که قصد شما راهنمایی به این خانمه اما این که بگی به نامش نکنه هم خوب نیست پسرشه و وظیفشه ...

.وظیفش نیست .هیچ وظیفه ای نداره نه شرعا نه قانونا.پسرش کار کنه ..پدر زحمت کشیده حق استارتر هم هست اون خونه ماشینی که به داداشش دادند

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
دقیقا نشانه ها را دیدن و کوتاه اومدن الان نباید چیزی بگن وقتی همه چی تمام شد بزارم زندگی کنن اگر نمی ...

به نظر منم خانواده اول نباید برای دختر ترحم کنن و مخالفت شون به پسرشون اعلام کنن اگر پسر پذیرفت و ازدواج کرد خوب یا بد دیگه برای خودشه دیگه باید چشم پوشی کرد باید گذشت کرد

ما خیلی وقتا سو تفاهم پیش اومد شنیدیم عروسا پشت سرمون حرفایی زدن ولی هیچکدوم به داداشا نگفتیم نخواستیم زندگیشون یا اعصابشون به هم‌بریزه به‌هرحال سو تفاهم تو هر خانواده ای پیش میاد 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
من میگم نباید پشت عروس حرف زد چون زندگی پسرمون خراب میشه

حرف هم نزنند عین خودشون رفتار کنند ....وایی خداییش انگار خانواده منه ادم آب میشه .یعنی همیشه میگما به بابام خدایی من اندازه یک سکه واسه شوهر معتاد نمی ارزم .

کاش عروسی داشتید که فرهنگتون یکی بود 

بحث مالی نیست ، بحث فرهنگه که مشخصا متفاوتید

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

چشم و دل سیر نبود درست ولی خب دیگه باغ و گیفت و اینا یه چیز عادیه دیگه بی‌احترامی هم ازش دیدید؟

فکر کن تاپیک درباره پدرشوهر و داماد باشه .عروس بره خواستگاری داماد گیفت و باغ از پدر زن بخاد .ماشین و‌خونه .

فرقی نداره عروس یا داماد اگه از خانواده سطح پایینی باشه زندگی برای اعضای خانواده جهنم میشه چون دیگه تا آخر عمر باید با یه آدم عقده ای و بی فرهنگ سرو کله بزنید .ما همین تجربه مشابه را با داماد داشتیم ،خدا رو شکر عروسمون خوبه و هم سطح خودمون

فکر کن تاپیک درباره پدرشوهر و داماد باشه .عروس بره خواستگاری داماد گیفت و باغ از پدر زن بخاد .ماشین ...

خانواده استارتر هرکار کردن برای آبروی خودشون تو فامیلشون کردن نه دل عروس عزیزم جدی میگم هیچ وقت ندیدم کسی واسه دل عروس جشن با شکوه بگیره هر کس هم‌گرفت واسه آبروی خودش جلوی فامیلاش گرفته

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

حالا سوا  از همه چی امیدوارم داداشت و نامزدش تو کلیات زندگی باهم تفاهم داشته باشن 

امیدوارم پدرو مادر عروستون راجع به کم و زیاد زندگی باهاش صحبت کرده باشن 

دخترشون خام و نپخته نفرستن خونه مردم 

مهم اخلاقیاته

داداش منم کسی رو دوست داشت

مادرم رفت دید 

متوجه شد اختلاف فرهنگی بسیار بالایی داریم 

و البته مادرم چون ظاهر بین هست فقط و فقط به خاطر چهره معمولی دختر زیر بار نرفت و اختلاف فرهنگی رو بهونه کرد 

و انقد صورت دختر براش مهم بود که حتی اگر کشوری دیگه بود با اینهمه اختلاف می‌پذیرفت 

.

خلاصه با همون معیار رفت جلو و کسی داد به داداشم که از همه فامیل از لحاظ ظاهر سرتر ((البته داداشم هم سر هست خودش))

و نتیجه کار شد این که 

یک عروس زیبا روی بی اخلاق و حسود و دوبهم زن و عقده ای بی تربیت نصیبش شد...