2777
2789
راس میگه اسیمامان منم زورش بیاد همینو میگه!از خواهرش یعنی خالم که متاهله یه چیزی دیده بودم در واقع ی ...

اون عکس العمل که مامانت انجام داده یک حس تهاجمی نسبت به حرف تو داشته ،ن اینکه تو خودت ج....  ، در واقع ی کاری کرده که ترمز تورو بکشه جای دیگه آبروی خواهرشو نبری و نگی به کسی

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اول صبح بیدار شدن جیغ و داد هوار لوس بازی و قهر میکنن تحملشون ندارم جیغ میکشن ادا در میارن اشغالای ع ...

منم در کودکی همیشه رنج کشیدم از بحثای الکی مامانم با بابای طفلکم

الان که ۳۵سالمه

هم خودم خیلی درس گرفتم زندگی خوبی ساختم و سعی کردم مثل مادرم نباشم البته اخلاقای خوب زیاد داره ها ولی اینکه با بابام قهر یا بحث میکرد فقط

وگرنه خیلی زن خوبیه

میفهمم چقدر بچه ها اسیب میبینن حالا خداروشکر من به ۲۰رسیدم تموم کردن بچه بازی رو

سر چی حالا اخه اول صبحی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون عکس العمل که مامانت انجام داده یک حس تهاجمی نسبت به حرف تو داشته ،ن اینکه تو خودت ج.... ، در وا ...

خ معلومه که منظورش همین بوده و من ج..ده نیستم جرفا میزنینا، ولی نونه توقع دارین بگم اخی مامان قشنگم بخاطر آبروی خواهر عزیزش به دخترش گفته ج..ده تو دلش چیزی نبوده قربونش بشم پس مهم نیست بدا بگه! اره؟😑

خ معلومه که منظورش همین بوده و من ج..ده نیستم جرفا میزنینا، ولی نونه توقع دارین بگم اخی مامان قشنگم ...

اول اینکه ن منظور این نیست که اون خوب کاری که کرده گفته، در ثانی حالا چرا شما رفتی اون کار خالتو بهش گفتی ؟ مادرت میخواست چکار کنه ؟ کمکی می‌تونه ب خالت کنه؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اول اینکه ن منظور این نیست که اون خوب کاری که کرده گفته، در ثانی حالا چرا شما رفتی اون کار خالتو بهش ...

وا خب معلومه که باید روی واقعی خواهرای عزیزشو که بخاطرشون انقد از ما زده رو نشون بدم به همه ام نشون دادم بعد این حرف مامانم کاری کردم ک کار خالم با شوهرش به پزشک قانونی و مرز طلاق هم رسوندم متوجه طرز فکر شماهم شدم با این دفاعتون ازش! لطفااااا ریپلای نزنید حق رو به شنا میدم واقعا حوصله خوندن طرز فکر و حواب تون رو ندارم هر چی میگید درستع

اخرالزمانی بی دین هم باشه نباید بگیم .ولی مزتونیم عاقشون کنیم .مخصوصا اگر بد تربیتمون کنند .

من ی بار مادرم رو نفرین کردم شبا با درد و گریه می‌خوابید 

بچه هم بی حق نیس 

مطمئن باش

دور از جونت

اونا نامهربونن 

تو مهربونی کن باهاشون

خدارو خوش میاد

اونا هم رفته رفته باب میلت میشن

مدارا کن

حتما میدونی که ما همه ی شرایط زندگی رو دیدیم و پدر و مادرامون رو خودمون انتخاب کردیم 

ببین حکمت اینکه تو دختر این پدر و مادری چیه

میتونی هم زندگی خودت و هم زندگی پدر و مادرت رو بهتر کنی