2777
2789

این قضیه سر منم اومده . الان بعد ۴ سال متوجه شدم ک طرف با یه بچه جدا شده . و اخلاق گندی داشت و خدا منو نجات داد . دست بزن ، الکلی نعشه مواد . منم چن سال بود افسرده شدم ، ولی دیدم ک خوشبختی فقط از رو عکسه وگرنه تو زندگیشون همیشه جنگ دعوا کتک کاری بوده . خلاصه با ظاهر زندگی ، فک نکن خوشبخته . این ادمی ک میگی احتمالا فقط قصدش ازدواج بوده و هیچ احساسات براش مهم نبوده ، وگرنه چطوری بعد تو یهوی با یکی دیگ ازدج کنه . معلوم فقط ب سرش زده بود ک ازدج کنه .  پس تو چیزیو از دست ندادی . خلاصه طرف روانیه دیگ مث بی اف سابق من . فاز ب فاز ، دو قطبی ، کمالکرا ، خودخواه ، و هیچ احساسات براش مهم نیستن . این ادم قطعا تو زندگیش خیانت هم میکنه همونطوری ک بی اف من تو زندگیش خیانت کرده و زنش بمن تعریف میکرد . خلاصه تو چیزیو از دست ندادی اتفاقا خدا تورو هم دوست داشته مثل من . دست یه ادم قدر نشناس بی احساس نسپرده . اون ادم نیست بابا . مشکل روانی داره ک تکلیفش با خودشم مشخص نیست . اینجور ادمی بدرد زندگی نمیخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصن منو ادم حساب نکرد ۳روز بعد اسم زن جدیدش گزاشت هفته بعدم عکسایه عاشقانه شروع شد

عب نداره خواهرم

مصلحت خدا بوده که یجوری راهش ازت جدا بشه

اون مقام بالا و اینا که میگی ،بله ممکنه از دور یکی خیلی موفق به نظر بیاد؛ چون ادما هیچ وقت شکست ها و بدبختی هاشونو تو مجازی نمیزارن...

اما مطمعن باش کارمای کاری که با تو کرده نمیزاره خوشبخت باشه..

و همچنین خوش به حال تو که از دست ادم بی معرفتی مثل اون رها شدی

مطمعن باش بهتر از اونو خدا برات کنار گذاشته

دچار🌿

گول رفتار مجازی افراد نخوردید.طرف دکتر بوده...همش هم استوری عاشقانه بازنش میزاشته...یک هفته بعد زده زنِ رو کشته .تیکه تیکه اش کرده...(..اون آقا اشتباه کرده بهت ابراز محبت کرده.ولی فکر میکنم خودت هم اشتباه کردی اینقدر زود دلباخته اش شدی....چون عشق واقعی بعد چندسال تازه قوی میشه....اون وابستگی بوده نه عشق....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نه اصن منو ادم حساب نکرد ۳روز بعد اسم زن جدیدش گزاشت هفته بعدم عکسایه عاشقانه شروع شد

چه آدم بدی بود بدبخت زنش چون هیچوقت آدم طی 3 روز با کسی آشنا نمیشه و ازدواج نمیکنه و این آقا تو رابطه بوده قبل شما 

بدبخت اون زن. خدا دوستون داشت عزیزم 

پس اون ادم خوبه کجاس بعدیکسال خاستم باکسیایی اشنابشم بد بودن

عزیز من یکم صبر و تحمل داشته باش

خود من بعد دوسال بعد از کاتم ، یکی اومد تو زندگیم که هزار برابر به معنی واقعی کلمه از اون بهتر بود...

صبر کن و تحمل کن

و لطفا برای فرار از غمی که الان داری سریعا وارد رابطه نشو...

من اصلا همین رابطه ایی که الان دارمو هم از اول نمیخواستم ولی انقد اصرار کرد و رفت و اومد تا قبول کردم

برات از خدا آرامش قلب و بهترین هارو میخام عزیزم❤️

دچار🌿
اره ولی کاش این همه وعده نمیداد

اگه بگم قبل تو با اون خانم که الان زنشه بوده .ناراحت نمیشی ،ببین هیچکس ۳روزه با کسی آشنا نمیشه .ازدواج نمیکنه.اون ها از قبل باهم در ارتباط بودن....فقط خواسته قبل ازدواجش شیطنت هاشم بکنه....بگه تا لحظه آخر دوست دخترمو داشتم...تا اینطوری ارضا بشه....شما که نامردی دیدی...باید می‌رفتی پیش مشاور روانشناس خودتو سر پا نگه میداشتی....الآنم اشتباه بزرگی می‌کنی...عکساشون میبینی....دنبالش می‌کنی....فقط داری به روح خودت آسیب میزنی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

ببین کار اون اشتباه بوده حالا نمیدونم چ مدت باهم بودین یا خواستگاری سنتی بوده ، اشتباه تو هم این بود ک با حرف ازدواج سریع گولش خوردی . بلاخره چون ما دخترا محدودیت داریم تو ازدواج بدلیل این ک خواستگاری از طرف پسرهاس ، تا حرف ازدواج میشنویم شاخکامون تیز میشه فک میکنیم چخبریه . در حالی ک بیا یبار خودت باخودت فکر کن ببین اصلا تو  از چجور پسری خوشت میاد ؟! دوس داری پسر ایده آلی ک تو ذهنته چ معیارای داشته باشه. بعد میبینی این خواستگاره اصلا تو معیار تو نیست اصلا اونی ک میخوای نیست . حتی همین ملاک های ک میخوای طرفت داشته باشه رو خودت داشته باشی و سعی کنی تو محیط اونجور ادما قرار بگیری میبینی ک همون پسرای ک خودت میخوای میان سمتت . ن یکی ک صرفا دوراشو زده دنبال ببخشید سوراخ هست . دیگه واقعیته کسی ک سه روزه سنتی ازدواج کنه چی هست بنظرت یه ادم پست تر از حیوون . 

اگه بگم قبل تو با اون خانم که الان زنشه بوده .ناراحت نمیشی ،ببین هیچکس ۳روزه با کسی آشنا نمیشه .ازدو ...

اره خب حتما بااونم بوده همزمان و اونو انتخاب کرده ولی انقدددر قسم میخورد میگف به خاک پدرم باهیچ دختری به جزتونیستم