2777
2789
عنوان

پسری ک وضعش خوبه حسی ندارین ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 23 پست
من یبار هم یه ازدواج یک ماهه تو ۱۸ سالگی داشتم ، ب اونم حسی نداشتم ، خیلی تجربه بدی بود . الان همش م ...

فقط اینو میتونم بگم اگه قیافش و استایل و حرکاتش رو دوست نداری ردش کن 

چون عشق کم کم به وجود میاد ولی اینکه بخوای قیافش رو تحمل کنی نمیشه هر روز مثل آینه جلوت هست 

من پارسال یکی از خواستگارام رو سر قیافش رد کردم و اینکه همون روز خواستگاری گفت شمارت رو بده رفتم خونه عکس با لباس شلوار برام بفرست این مانتو گشاده تنت من متوجه هیکلت نشدم 

همین حرفش هم نظرمو کلا منفی کرد و ردش کردم رفت 

ب نظر من ک پول عشق میاره محبت میاره عزت میاره شرف همه چی

یه سابقه ازدواج با همین شرایطو داشتم . اونموقع برام تجربه شد ک عشق مهمتره . ولی لامصب‌ عاشق هرکی بشی اون عاشقت نیس و کسی ک عاشقت میشه تو عاشقش نیستی . الان نمیدونم چیکار کنم . منتها تفاوت این اقا با نامزد سابقم اینه ک این تو اخلاق بهتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظر من ک پول عشق میاره محبت میاره عزت میاره شرف همه چی

آخ گفتی ها دقیقااااااااا 

هر کی پول داره خوش سلیقه اس فهمیده اس با کمالاته مودبه دوس داشتنیه خوشگله خوشتیپه تحصیل کرده اس و...

آخ گفتی ها دقیقااااااااا هر کی پول داره خوش سلیقه اس فهمیده اس با کمالاته مودبه دوس داشتنیه خوشگله خ ...

منم همینو میگم حرف رک و راست 

من دیدم‌طرف پول داره اعتیاد داره ی عزتی داره ی احترامی داره ک نگو و نپرس 

بعد یکی بی پوله فقط سیگار میکشه ب این میگن خاک تو سر الدنگت کنن 

ب چشم دیدم ک میگم

آقا هستم
فقط اینو میتونم بگم اگه قیافش و استایل و حرکاتش رو دوست نداری ردش کن چون عشق کم کم به وجود میاد ولی ...

اره اصن دوس ندارم . اصن پسری ک سختی کشیده از نوجوونی کار کرده کلا یه شخصیت های دارن ک ازشون بدم میاد نمیدمنم چرا . یه غرور کاذب دارن . دانشگاهم نرفتن یجوری بیسواد هم تشریف دارن . هی من من داره از خودش تعریف میکنه . از طرفی تو این ده سال هم هیچکی ک من خواستم اوکی نشد . کلا یه زنجیره عشق یه طرفه هست هرکیو بخوای نمیخوادت هر کی بخوادت نمیخوای . نمیدونم اخرش باید یعنی با کسی ک منو میخواد ازدواج کنم ؟! 

امروز بیرون بودیم ماشالا پسرا هم چ خشکل شدن 😂 همه خشکل ب چشمم میومدن ، موقع دیگ اینطور نیستا😂 . 

والا من خیلی ب احساسات ارزش قائلم . اخه چرا همه اینجوری ازدواجو یه چیز اجباری میدونن ک سن خاصی داره . والا دهه بیست جوونیم ک کلا با ناراحتی گذشت . هیچ شور شوقی نمونده برام

آخ گفتی ها دقیقااااااااا هر کی پول داره خوش سلیقه اس فهمیده اس با کمالاته مودبه دوس داشتنیه خوشگله خ ...

بابا این اون تیپ پسری نیست 😂 ازاون قرتیا 😂 خشکل نیس 😭 

منم همینو میگم حرف رک و راست من دیدم‌طرف پول داره اعتیاد داره ی عزتی داره ی احترامی داره ک نگو و نپر ...

پولش برا خودشه بابا . مگ من باازدواج بااون پولدار میشم . اتفاقا فکنم خسیس تر گداتر از این پولدارا نیس . فردا بخوای جدا بشی هم بدون مهریه ولت میکنه 😂