2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 12292 بازدید | 486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنه رو ولش کن تا کمربند مردی باز نشه شلوار زنی ام پایین نمیاد(یک مثال هست)شوهرتونو درست کنید زورتون ...

این درست نیست بعضی زنا شیطانن میدونن طرف زن داره باز میرن اینکارو میکنن مردو میکشونه طرفشون

منم ۴۰ روز پیش ساعت ۳ یا ۴صبح خیانتش رو فهمیدم

میدونم تا آخر عمر کنار نمیام

بعد ۱۵سال زندگی عاشقانه یهو انگار آتیش گرفتم

چمدونمو بستم که برم نزاشت به پام افتاد و گریه و التماس اما الانم بخاطر بچم موندم وگر نه کسی که یه بار بره میدونم دوباره هم میره

خیانتش جنسی نبوده اما واسم فرقی نداره چون ذهنش کثیف شده

موندم تا یکم از لحاظ مالی قوی تر بشم

و بچم بزرگ تر بشه که نتونه مانع دیدارمون بشه

این دیگه خیلی درده میشه ثابت کرد که از خیانت شوهرت گرفتی ؟

از رو هوا که نگرفتم.

وقتی نه لیزر رفتم نه اپلاسیون

بیشترین و مهم ترین راه انتقالش رابطه جنسیه

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
یاامام زمان راست میگی؟؟؟؟

بخدا

هفته آینده باید برم پیش دکتر سرطان زنان

واسه نمونه برداری😭😭😭

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
وای خدا،الهی خدا از سر این زنهای خیابونی نگذره چه آزمایشی باید بدم؟

بره دکتر زنان پاپ اسمیر و تست hpv بذه