2777
2789
عنوان

به نظرتون حق داره

88 بازدید | 16 پست

بچه ها راهکار بدین 

سر یه موضوع با دوست پسرم من سرشوخی برگشتم گفتم ازت نفرت دارم و میخوام فراموشت کنم از اینورم استوری تیکه دار می‌فرستادم ولی بعدش بهش خندیدم و گفتم شوخی بود 

ولی اون به دل گرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رو مودی بودنت کار کن واقعا

الان اگه اون این کارو کرده بود تو چه حسی داشتی واقعا فارق از جنسیت همه ادما دل دارن نمیتونی دلشونو بشکونی و بعد بگی چرا ازم ناراحته

من بودم طرفمو کامل حذف میکردم از زندگیم

عزیزم رو مودی بودنت کار کن واقعاالان اگه اون این کارو کرده بود تو چه حسی داشتی واقعا فارق از جنسیت ه ...

خیلی پشیمونم عین سگ

اونم واقعا عاشقمه چیزی نمیگه وگرنه هرکی بود میزد تو دهنم 

به نظرتون چیکار کنم از دلش دربیاد

خیلی پشیمونم عین سگاونم واقعا عاشقمه چیزی نمیگه وگرنه هرکی بود میزد تو دهنم به نظرتون چیکار کنم از د ...

صادقانه باهاش صحبت کن

اول بگو میدونی کارت اشتباه بودن(پذیرفتن)دوم ازش عذرخواهی کن و بگو برات ارزشمنده و نمیخوای ناراحتش کنی(اتیش طرف میخوابه)سوم حتما بهش قول بده تکرار نمیشه(اطمینان دادن)چهارم بهش بگو برای جبرانش هر کاری از دستم بر میاد انجام میدم (احتمالا چیزی نخواد ولی گفتنش یک دنیا ارزش داره براش)

صادقانه باهاش صحبت کناول بگو میدونی کارت اشتباه بودن(پذیرفتن)دوم ازش عذرخواهی کن و بگو برات ارزشمنده ...

اره دقیقا 

فردا میرم پیشش 

خیلی ناراحتم که از من ناراحت شده