2777
2789
عنوان

بدترین پدر دارم ازش بدم میاد

1 بازدید | 3 پست

بدترین پدر دنیا دارم خودخواه بدجنس خود دوست اگه مثلا الان یه دکتر برم فرداش میگه منم مریضم میره همیشه فقط فقط برای خودش پول خرج میکنه چند ساله مریضه وقتی جوون بود کلی پول آپارتمان ویلا داشتیم گفت برای چی تا خودم جوانم نخورم بزارم داماد بیاد بخوره مادرم حرف میزد چاقو میکشید روش راحت از خونه بیرونمون میکرد کلی به خاطر این ادم عذاب کشیدم  مسولیت هاش افتاد گردن من بعدش سکته کرد همه چیزش از دست داد بازم روش کم نکرد هرروز میره پارک از خرج خونه ما میده اینو اون من یه کاپشن خوب ندارم الان سرما خوردگی شدید گرفته رفتم سرویس دیدم صدای آه ناله میاد دیدم از اتاق این میاد ببخشید از بس نظافترعایت نمیکنه مادرم نمیتونه کنارش بخوابه خلاصه داشت عذاب میکشید عذاب دردهای که من کشیدم پیش این هیچی بود داشت تو تب میسوخت یه لحظه گفتم ولش کن بمیره به درک اما دلم نیومد کمکش کردم واقعا همه کارها دعوا هاش اومده جلو چشم حالم بد شد

خدا کمکت کنه انشالله کاش زمانی که خرجتون رو نمیداد سر یه کاری میرفتی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

[QUOTE=362415447]خدا کمکت کنه انشالله کاش زمانی که خرجتون رو نمیداد سر یه کاری میرفتی[/QUOTE از بچگی تا حالا اذیت میکنه حقوق داره اونم خرج خودش میکنه منم تصادف کردم چند سال پیش میلنگم تازه تازه سعی میکنم به خودم بیام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=362415447]خدا کمکت کنه انشالله کاش زمانی که خرجتون رو نمیداد سر یه کاری میرفتی[/QUOTE از بچگی ...

براتون دعا میکنم انشالله خوشبخت باشید از این به بعد

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤