2777
2789
عنوان

بچه نیارید

1 بازدید | 55 پست

نفس بکشید زندگی کنید راحت یه دل سیر بخوابید برای جون خودتون شر نیارید حموم برید راحت باشید من یه دوقلو ۱۱ماهه دارم جگرمو خون کردن شبو روزمو یکی کردن هیچی از زندگی نمیفهمم جز سردرد مکرر دیروز اصلا نخوابیدن ساعت ۲بیدار شدن شیر نمیخورن فقط چشا و دماغشونو میمالونن و گریه میکنن خستم دلم میخواد براشون پرستار بگیرم از پول شوهرم چیزی نمیمونه حتی لباس برای خودم بخرم یه سالع زندگیم تعطیل و زهر شده بچه یعنی اسایش بر بچه نیارید برای جون خودتون دردسر نیارید 

عزیزم خب جلوگيري میکردی

اینکه چون تو داری برای کسی نسخه نپیچ 

بعضیا در حسرت اینن جای تو باشن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری خسته باشی 

ولی ناشکری نکن بین خستگیات 

میدونی مردم چقد هزینه ها میکنن واسه مادر شدن تازه ایا بشه یا نشه !! 

از نزدیکانت کمک بگیر 

همسرت مرخص بگیره یه روز نره سرکار شما برو واسه خودت بیرون 

همه فشارو ب خودت نیار 

بچه داری سخنه اونم ۲ تا خیلییییی سخت تر 

میگذره این روزاشون به این فکر کن بززگ میشن از اب و گل در میان دلت تنگ میشه واسه بچگیاشون

ای جانم😍

می‌فهمم حسابی خسته شدی

خسته نباشی بانو😍❤️

امیدوارم اون دو تا وروجک خوشگل، انقدرررر موفق و خوشبخت بشن که خستگی این روز ها به کلی از تنت بره

تو یک مادر مهربونی🥹❤️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

والا اینجا وقتی میگی دلمون بچه نمی‌خواد و تصمیم داریم بچه دار نشیم شماهایی که بچه دارین ما و خودتونو تیکه پاره میکنید و ته ته منظورتون اینه تو غلط میکنی دلت نمی‌خواد مادر بشی و همش میگین پشیمون میشی 

الان که خسته‌اید تغییر عقیده دادین ؟

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

عزیزم میفهمم چقد خسته ای

ولی قوی باش

الهی بگردم دلم ضعف رفت برای اونکه گفتی چشمشونو میمالن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
عزیزم خب جلوگيري میکردیاینکه چون تو داری برای کسی نسخه نپیچ بعضیا در حسرت اینن جای تو باشن

پرپین جون الان بازنده رو دیدیم چطوری انقدر درست پیش بینی میکنی سریال ها رو؟

میشه تارگتت توی سریال گردن زنی هم بگی