2777
2789

داستان اینه ک خواهر شوهر من خیلی اذیتم کرده 

اول زندگیم اومدم خونه بخرم ب جا عروسی کاری کزدن ک با اشک رفتم سر زندگیم 

پشت سرش انواع بی احترامی ها 

بی ادبی ها هرچی ک فکرشو کنین ... 

این اواخر یکی از اقوام نزدیکم فوت شد حتی نیمد ختمش حتی نیمد خونمون ... 

با اینکه بعدش بازم براش بیلط هواپیما جور کردیم با نصف قیمت شوهرش یه تماس نگرفت تشکر کنه 

بعدا بهش گله کردم ک نیمدی خونم وقتی عزادار بودم بهونه های مسخره اورد ولی بازم نیمد 😳

حالا یه مشکل سلامتی براش پیش اومد و نیازمند مراقبت بود من ۱ شب رفتم ب عنوان همراه موندم پیشش اونم یه مسیر ۵ ساعته رو 

همسرم چقد هزینه کرد اونجا غذا میگرفت دارو نیاز بود میگرفت 

وقتی هم مرخص شد یبار رفتیم سر زدیم 

بقیشو تو کامنت بعدی میگم ک طولانی نشه 

حالا همسرم چند بار گفته باز بریم یه سر بزنیم !!! 

هیچی نگفتم 

مادرم زنگ زده بود بهم ک اگه لازمه بریم خونش ملاقاتش من گفتم نه همین ک ۲ بار بهش زنگ زدی کافیه 

به شوهرم گفتم مامانم میخواس بره ملاقت ولی من دوس ندارم به این دلایلی ک اون بالا نوشتم 

شوهرمم تا حرف خانوادش میشه کلا زبونش بند میاد 

اخر گفت نمیدونم میخواید نرید نرید 

انقد حرصی شدم از حرفش با لحنی گفت ک انگار من دارم بهونه میارم واسه نرفتن باهاش دعوا شدید کردم و گداشتم رفتم بیرون انقد زنگ زد تا گفتم کجام

یه روز کاملا باهاش حرف نزدم 

بگید چیکار کنم با این ادم ... 

نمیدونم چرا واسه خانوادش فرش زیر پا میشه 

بخدا اونا هم فقط سو استفاده بلدن ... 

اما این تا اونا یه سنگ میخوره به پاشون بدو بدو تا کمر خم میشه براشون

حالا همسرم چند بار گفته باز بریم یه سر بزنیم !!! هیچی نگفتم مادرم زنگ زده بود بهم ک اگه لازمه بریم خ ...

نمیدونم چرا ابنقدر بی زبونی جرا وقتی واست کاری نکرد تو واسش انجام میدی وغرورتو زیر پات میزاری وگلگی میکنی خودت تعیین میکنی چجوری باهات رفتار بشه

متاهل هستم.... باهمسرم شکرخدا زندگی شیرین وعاشقانه ای داریم🧿همدیگه روخیلی دوست داریم🧿😍 .....باهمدیگه شکرخدا خیلی خوشبختیم .....🧿🤲تو قشنگترین قسمت سرنوشتمی عشقم😘🧿🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه مردا اکثرا مقابل خانواده اشون همینن ولی شما وقتی ارزشی برای خودت قائل نیستی از شوهرت چه توقعی داری وقتی خواهرش برای تسلیت خونه شما نیومده چرا رفتی همراهش موندی؟ شوهرتم میگفت میگفتی دلم رو شکستن نمیرم شوهرتو پرو کردی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

مادرتم وقتی زنگ میزنه میگه نیازه بریم پیشش خب شوهرت دور بر میداره دیگه

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤