2777
2789

مدتیه به شدت عصبااااانیییی یعنی وحشتناک هااا فقط کافیه بگم چرا گوشی جواب ندادی چرا نیومدی یا این چیه روانی میشه فوشای زشت و بد میده میگه نمیخوام اصلا ببینمت . همیشه بد بوده الان بدترررر شده ده روزی میشه میگه مشکل دارم حوصله هیچکسیو ندارم چه تو باشی چه خانوادم نمیخوام اصلا هیچکدومتون باشین

الان پیشم نیست بعد مدتها عکسمو فرستادم بهش نگاه کرد هیچی نگفت دوساعت گذشت هیچی نگفت منم گفنم چرا انقدر بی توجهی بهم و بی محبتی عکسمو فرستادم یه شکلک خالی میفرستادی میگه نت نداشتم دان نشده اما دیدم صدبار آنلاین بود منم پاک کردم از پیشش بعد نوشت به جهنم که پاک کردی 😔😔💔💔میگه از طرز فکرات متنفرم بدم میاد ک انقدر شکاک و بدبینی

خلاصه منو کرده یه زن بد و نفرت انگیز اعتماد به نفسم پایین اومده از دستش همش خودمو مقصر میدونم میگه اخلاقت گوهه خستم کردی 💔💔 پیشش شدم بدترین زن دنیا حس میکنم رو میاره به خیانت وقتی انقدر منو بد کرده پیش خودش

چیکارکنم منم از بی توجهی هاش انقدر بهش میپیچم بگین من مقصرم یا اون و یه راهکار بهم بدین ک چیکارا کنم؟ اینطوری من نه اون داره نزدیک میشه ب جدایی حس میکنم همین روزاس بگه از دستت کلافه شدم بیا جدا شیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی گیری اسی مشخصه به مدت اصلا نپیچ به پرو پاش عکسم نفرست وقتی نخواسته یکم بی توجهی کن خودش میاد سمتت

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
خیلی گیری اسی مشخصه به مدت اصلا نپیچ به پرو پاش عکسم نفرست وقتی نخواسته یکم بی توجهی کن خودش میاد سم ...

اصلا موندم چرا بهم فوش میده میگه به جهنم ک پاک کردی نمیخوام ریختت ببینم😔💔

یه خرابکاری کرده

مثلا چی میتونه باشه بنظرتون من فقط خیانت ب ذهنم میرسه

طوری وانمود میکنه انگار کااااملا از چشمش افتادم منم بهش نوشتم هرموقه آروم شدی حرف بزن و دیگ نمیخوام بهش پیام بدم و زنگ

اول از همه یکم دوری کن و به کارهای خودت رسیدگی کن

دوم زیر زیرکی زیر نظر داشته باشش چون اگه اینجور نبوده هم احتمال خیانت هس هم اعتیاد

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

عزیزم راضیش کن برید مشاوره ..دیگه هم تا چند روز باهاش سرسنگین باش ..اما دعوا نکن غر هم نزن ...همسرت خودش هم باید دوست داشته باشه که رابطتون درست بشه و گرنه تلاش شما تنها بی فایده است .‌