2777
2789
عنوان

4 میلیون بابت عروسک😑

165 بازدید | 18 پست

اگه ینفر که دوسش دارید یه عروسک ۴ . ۵ تومنی بخره براتون...درصورتی که اگه همون پول رو به خودتون میداد میتونستید خیلی چیزای واجب تر و بهتری باهاش بخرید..به روش میاوردید؟ یعنی عصبی میشدید از دستش یا خوشحال میشدید؟

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشحال اون یه هدیه گرون قیمت برام گرفتی کاری ندارم ک عروسکه یا یه چیز دیگه 

با قیمت اون عروسک ارزش تو را نشون داده 

اینکه باش یه چیز بهاری میخریدی ملاک نیست .

ازش تشکر کن و خیلیم ذوق کن ک یه ادمی برات ارزش قائله

نه خیلی خوشحال میشدم و نشون میدادم تا بازم کادو گرون بخره 

بزنم تو ذوقش دیگه نمیخره

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نظر خودمه

اونی که این هدیه براتون گرفته مشخصه که زیاد در جریان جزئیات زندگیتون نیس!وگرنه چیزای ضروری و مهمی که نیاز داشتین و میدونه رو براتون تهیه میکرد.

پس باید سکوت کنم و تشکر کنم،وانمود کنم که هدیه اش خوشحالم کرده

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
اگر نامزدت باشه چی؟

الان تشکر میکنم و خوشحالیمو نشون میدم حتی اگه فقط ظاهری باشه(اینطوری ترغیب میشه که این کارو تکرار کنه)

بعد یه مدت لابه لای صحبتام چیزای مورد علاقمو بهش میگم یعنی اول از خودش میپرسم بعد خودم میگم