2777
2789
عنوان

ای خداااا دوساله شباخواب ندارم

159 بازدید | 15 پست

بچم نزدیک دوسالشه،از همون اول شبا دیرمیخوابید زود خوابیدنش ساعت ۲شبه،امشب ۱۰خوابید چون روز نخوابیده بود ،منم خوشحال بودم که زپد خوابیده،۱۲ ونیم که تازه من میخواستم بخوابم بیدارشد شیرخورد تا الان بیداره مریضه سرفه میکنه نمیتونه بخوابه...درحسرتم یه شب ۱۱بخوابم صبح ۸ بیداربشم بدون اینکه تواین فاصله هی بیداربسم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختره یا پسر؟؟؟ حرف میزنه؟؟؟

بچه منم ۲۲ ماهشه ولی انقدرررر خونرو ساکت میکنم خاموشی میزنم ک حس خواب بگیره بخوابه

بیدارم بشه باز برق روشن نمیکنم ک باز گیجه خواب بشه

اگر مریضه خب حق داره بخور سرد بذار نفس بتونه بکشه بهش پلارژین بده عالیه زود خوب میشه

دختره یا پسر؟؟؟ حرف میزنه؟؟؟بچه منم ۲۲ ماهشه ولی انقدرررر خونرو ساکت میکنم خاموشی میزنم ک حس خواب بگ ...

۲۰ماهشه،درحد سه چهار کلمه..

پلارژین دادم ولی مثل اینکه بدنش به پلارژین مقاوم شده، 

منم دوسال شبا خواب راحت نداشتم تا اینکه از شیر کرفتنش انقد راحت شدما شبا چندبار از خواب بیدار میشدم بیدار میشد شیر میخواست یسره سینم دهنش بود نمیتونستم ی حالت دیگه بخوابم بدنم خشک میشد . الانم بعضی شبا دیر میخوابه دیگه ب زور ممد قلی اومد ممد قلی اومد میخوابونمش میدونم ترسوندن بچه کار درستی نیست ولی نمیخوابه چاره ای ندارم منم ادمم خسته میشم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .