2777
2789
عنوان

مقصر منم یا خواهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 23 بازدید | 31 پست
خیلی وحشیه اصلا نمیدونم مامانم برای تربیتش وقت نزاسته بهش هم میگم میگه بچس پس چرا دختر من که ۴ سالشه ...

بعضی از نسل جدید بی ادب و گستاخن

مقصر هم مادرشونه که تربیتشون نمیکنه

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه صحبت حالیشه یه وحشیه به تمام عیار دیگه شناختمش اصلا نمیخوام باهاش حرف بزنم

وا مگه میشه 

انتظار دارین مثله یه آدمه ۲۰ ساله رفتار کنه 

رفتار بد هست درسته ولی شما بزرگ تراش هستین نباید اینجوری صحبت کنین به مرور بهتر میشه 

نه عزیزم خواهر بزرگمم به بدبخت گیر میده اینجوری بچم عصبی میشه

ببین ۱۳سالگی سن بلوغه بچه ها حساسن دوست دارن رئیس باشن دوست دارن بزرگ دیده بشن بی ادبی هم که نسل جدید اکثرا گستاخن 

خودمونم یه زمانی اینجوری بودیم حالا یا بیشتر یا کمتر

من 32 سالمه عزیزم وقتی 13 سالم بود مسولیت خودم که هیچ مسولیت کل خونه با من بود نه بی ادبی و فحاشی بلد بودم نه زبون درازی

تربیت خیلی مهمه این وسط

ایشون مادرش حوصله ی تربیت نداشته نتیجه اش شد این

الان همه چی عوض شده متولدین هر دهه متفاوته

بخاطر ترببته عزیزم خود استارتر هم میگه مامانم هیچ واکنشی نشون نمیده مقابل فحاشی هاس

الان همه چی عوض شده متولدین هر دهه متفاوته

نخیر عزیزم من یه حرف زشت میزدم میگرفت منو اوتقدر کتک میزد که اسمم یادم میرفت الان بزنه تو دهنش پر خون بشه ببینم بازهم به از خودش بزرگتر توهین میکنه

بخاطر ترببته عزیزم خود استارتر هم میگه مامانم هیچ واکنشی نشون نمیده مقابل فحاشی هاس

خوب آره ولی اینکه میگه دیگه باهاش حرف نمیزنم یا به خواهرش فحش میده چی،انگار استارتر هم بچگونه رفتار میکنه