2777
2789

یک ساله مزدوج شدم و با همسرم شهری که توی فاصله ی پنج ساعته ی شهر محل سکونت خانواده هامون هست زندگی میکنیم که در واقع شهر محل کار و‌تحصیلمونه

هفته آینده اولین تولد همسرمه ‌و کلی برنامه چیدم ‌و با کلی آب و آتیش زدن کشیک م‌ رو جابه جا کردم 

امشب توی مهمانی خونه مادرشوهرم به همسرم میگفت تولد امیر میخوایم بیایم خونه تون 

همسرم هم گفت بیاین اتفاقا چند روز پشت هم تعطیلاته 

خیلی عصبانی و ناراحتم 

اولین تولد رو میخواستم دوتایی بگیرم از طرفی آدم رو توی عمل انجام شده گذاشته که از نظرم به دور از ادبه

مادرم میگه بی ادبی و ناسازگار میخوان تولد رو بیان خونه پسرشون به تو‌ چه ارتباط داره تو خیلی تولد دوتایی دوست داری خودت براش دوباره بگیر 

اما میخوام کشیک اون روز رو کامل برم و جابه جا نکنم بمونن کنار هم 

برای همسرم هم از کشیک که برگشتم فقط هدیه ش رو بدم و تمام

عزیزم یادت باشه اوناهم خانوادشن قطعا خودت هم اگه موقعیتش باشه دوست داری خانوادت روز تولدت حضور داشته باشن در ثانی اونا وقتی میگن میخواااایم بیایم همسرت بگه نه نیاید؟هم دور از ادبه هم اون بنده خدا از سوپرایز شما بی اطلاعه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم با روی باز دعوتشون میکردم و تدارک میدیدم ک هم ب شوهرم و هم خودم و هم بقیه خوش بگذره 

ولی من توی مراسما بجز خانواده همسرم، خانواده خودمم دعوت میکردم حتما.

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖

فقط اومدم بگم عزیزم شما ک مخصوصا دورم هستی از کس و کارتون، اصلا انقد سخت نگیر

اتفاقا شما فرصت برای مراسمات دوتایی زیاد دارید ولنتاین روز زن روز مرد سالگرد عقد سالگرد سالگرد ازدواج و…..

ک هرکدوم یجور جذابیت براتون میتونه داشته باشه

فرصتی رو اگر میتونید با خانواده بگذرونید، دریغ نکنید!

ادم وقتی تازه ازدواج کرده نسبت ب همه چیز گارد داره و انگار میخواد گربه رو دم حجره بکشه و بگه من تصمیم گیرندم….

اما چن سال ک بگذره میبینی نه بابا زیادی سخت میگرفتی پسفردا بچه دارم میشی دوس داری دلشون دوباره بدست بیاری و باشن توی مراسماتت انقد سخت نگیر هر دیقه ک نمیبینیشون خودت میگی ۵ ساعت فاصله هست