2777
2789
من همین الانش مُردم ولش شاید گازی چیزی باز گذاشتم می‌ترسم آنقدر درد بکشم پشیمون باشم یا جلوی پسرم در ...

پسرت الان به مادراحتیاج داره تومیتونی قوی ترین مادربراش باشی که میتونه درآینده بهت تکیه کنه خودکشی ماله آدمای ضعیفه شماقوی هستی

ببین افسردگی مثل می دیو میمونه که اومده باهات بجنگه خب تو این جنگ سختی وجود داره تو ام در حال جنگی و ...

میدونم تو این دوران تو اینستا همه فیلم خوش گذرونی میزارن با رفیقاشون وقتی آدم میبینه میگه چرا من مثل اونا نیستم یا اجازشو ندارم ولی باور کن خیلی بلاگرا یا رپرا رفیق خود منن بعضیاشون درگیر موادن بعضیاشونم فیلم خوشبختی و بازی میکنن چون درامدشون از اون راهه 

همه تو زندگی سختی دارن حتی پولدار ترین آدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونی مغز منو باید خدا برداره یکی دیگه بزاره جاش ..آنقدر برنامه زندگی پس از زندگی فیلم انگیزشی دید ...

خب ک خودتم میگی پریودی ! 

شما pms شدید داری 

تو این مدت دمنوش های ارامبخش بخور مث گل گاوز بان 

استخدوس 

سعی کن وقتتو همش خونه نگذرونی برو بیرون قدم بزن خودتو خسته کن ک اخر شب نشینی فکرای بیهوده کنی 

اون دنیا همینجوریش با اعمالمون چیزی واسمون نیست 

اگ خودکشی کنیم ک دیگه واویلا !!!! 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
من فکرمیکنم کمبودویتامین داری چون کمبودویتامین ذهن آدمومنفی وافسرده میخوره برودکترحتماآزمایش بده به ...

نه فقط تیرویید دارم کم کار 

یکشنبه وقت دکتر داشتم ولی آنقدر سیرم که فکر نکنم هیچ دکتری خوبم کنه