2777
2789
عنوان

تجربه من برا غذا دادن ب سالمند

1 بازدید | 1 پست

سلام دوستان ما  پدرمون دراومد تا واسه سالمندمون لوله ان اجی بزاریم ک خداروشکر پرستار نتونست..اومدیم خونه من گفتم برا بقیه هم یاد بدم البته مریض ما بیهوش تیست ..اول شخص رو دراز کش کنید ولی زیر سرشو بیارید بالا..با بالش یا اگه تخت بیمارستانی داره بالا بیارید بعد دستاتونو تمییز بشورید سرنگ تمییز بردارید و اب سوپ مقوی رو ب همراه ی مقدار هم میتونید از خود سوپ مثلا گوشت یا مرغشو خوب میکس کنید حسااابی یکمم آب سوپو بهش اضاف کنید ک توی حلقش گیر نکنه دستتونو با انگشت دست چپ مثلا فشار بدید اروم روی زبونش تا دهنش باز بشه و سرنگ و بریزید ته حلقش ک میخوره ب گلوش و بلافاصله فک پایینشو با دستتون ب طرف بالا ببندید و مثل حرکات ارتجاعی فک پایینشو ک بستین ب طرف بالا و پایین همون حالتی ک دهنش بسته اس ارتجاعی وار ب بالا پایین انجام بدین...مثلا مریض تا خواست دهنشو باز کنه شما باهمین حالت ارتجاعی وار اتجام بدین این روش واقعا از لوله ان جی گذاشتن صدهزار مرتبه راحتتر و آسونه امیدوارم ب درد نیازمند بخوره منو دعا کنید مرسی

مراقب باشید سرنگ از دستتون نیفته توی حلق مریض و هرجا لازمه بهش اجازه تنفس بدید و فک پایینشو محکم فشار ندید ک دردش بگیره ..این حرکتو من توی حالت نشسته مریض انجام دادم جالب نبود..همون نیمه خوابیده اوکیه..امیدوارم ک همه سلامت باشن و نیاز هیچکسی هم نشه