2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن باید تو خونه باش مرد مال بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم هیچ کمکی نمیده تو خونه مکر اینکه مریض باشم ... ولی در. کل عقایدشم تحمیل نمیکنه 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

خب بالاخره اونام بیرون کار میکنن و خسته میشن و قطعا نمیشه ازشون انتظار زیادی داشت و ما هم به اندازه خودمون تو خونه زحمت میکشیم اما خب پیش میاد ی وقتایی ک زن نیاز ب کمک داشته باشه و اون دیگه به معرفت مرد برمیگرده کمک کنه یا ن اما شما میتونی بگی این زندگی مشترکه و ما ی خونواده ایم من اگ تو کار بیرون کمکت نمیکنم چون کنارت نیستم ک بیام کمکت اما تویی ک کنارمی و خستگیمو میبینی و برات مهم نیس باعث میشه منم خیلی چیزا تو این زندگی از چشمم بیفته و برام مهم نباشه و تهش هم میشه بی تفاوتی و این اصن خوب نیس ب این جنبش هم فک کن خواهشا

خوب به سوهرت بگو این حرف تو زمانی درسته که منو از نظر مالی تامین بکنی وگرنه حق حرف زدن نداری حالا مگ ...

نه کار پیدا نکردم چون بهم خرجی نمیده بهش گفتم میخام دنبال کار بگردم 

گفت نمیخاد اجازه نمیدم