2777
2789

مدتیه به شدت عصبااااانیییی یعنی وحشتناک هااا فقط کافیه بگم چرا گوشی جواب ندادی چرا نیومدی یا این چیه روانی میشه فوشای زشت و بد میده میگه نمیخوام اصلا ببینمت . همیشه بد بوده الان بدترررر شده ده روزی میشه میگه مشکل دارم حوصله هیچکسیو ندارم چه تو باشی چه خانوادم نمیخوام اصلا هیچکدومتون باشین

الان پیشم نیست بعد مدتها عکسمو فرستادم بهش نگاه کرد هیچی نگفت دوساعت گذشت هیچی نگفت منم گفنم چرا انقدر بی توجهی بهم و بی محبتی عکسمو فرستادم یه شکلک خالی میفرستادی میگه نت نداشتم دان نشده اما تو دیدم صدبار آنلاین بود میگه از طرز فکرات متنفرم بدم میاد ک انقدر شکاک و بدبینی

خلاصه منو کرده یه زن بد و نفرت انگیز اعتماد به نفسم پایین اومده از دستش همش خودمو مقصر میدونم میگه اخلاقت گوهه خستم کردی 💔💔 پیشش شدم بدترین زن دنیا حس میکنم رو میاره به خیانت وقتی انقدر منو بد کرده پیش خودش

چیکارکنم منم از بی توجهی هاش انقدر بهش میپیچم بگین من مقصرم یا اون و یه راهکار بهم بدین ک چیکارا کنم؟ اینطوری من نه اون داره نزدیک میشه ب جدایی حس میکنم همین روزاس بگه از دستت کلافه شدم بیا جدا شیم

بزن تو دهنش

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید واقعا مشکل داره چند روز کاری با کارش نداشته باش ببین بهتر نمیشه

💔😔خیلی بینمون فاصله افتاده من پیشش شدم ادم بده و یه زن خسته کننده چیکار کنم این طرز فکرش نسبت به من از بین بره

میگم نکنه خیانت میکنه بهم پای کسه دیگه ای درمیونه

بخدا داغونم زورم میاد که من پیشش شدم آدم بده و زنی که پرخاشگر هست و طرز فکرش بده چیکار کنم

اگه شوهرت از اون آدمایی هستش که شعور مشورت گرفتن از یک روانشناس رو داره باهم دوتایی برید پیش روانشناس. اگرم نداره که ولش کن، براش نجنگ، بچه نیست که بشه تغییرش داد.‌بذار خسته بشه طلاق بده مهریتم تا قرون آخر بگیر 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ن اصلا همچین شعوری نداره واقعا اخه نمیدونم چرا از چشمش افتادم یهو😔

خب دیگه، دلیل این چرایی رو فقط روانشناس میتونه بگه. خودشون که زبون ندارن