2777
2789
عنوان

رفت وآمد کنم یا نه

39 بازدید | 3 پست

من نه رفیق خاصی دارم که باهاش رفت و آمد کنم و برم بیرون 

فقط گاهی میرم خونه پدر خودم و خونه پدر شوهرم 

و با دوتا از خاله هام گاهی یا هفته ای یکبار دورهمی زنونه میگیریم و پیش همیم

در عین حال که کنارشون بهم خوش میگذره 

اما وقتی میام خونه انگار روحم به اسارت رفته چون هم زبون تلخی دارن ، هم حسادت 

و دل میشکونن با حرفاشون راحت 

چند بار خواستم رابطم رو کمرنگ کنم اما یا حوصلم سر رفته یا واقعا از روی وابستگیه 

بنظرتون کمرنگ کنم رابطه رو یا کنار بیام باهاشون و سعی کنم نسبت به حرفاشون بی تفاوت باشم 

سعی کن یه برخورد درست با حرفاشون داشته باشی. مثلا دنبال یه جوابی بگرد که دیگه حرفشونو تکرار نکنن. یا با محل ندادن باعث شو رفتارشونو اصلاح کنن. یا حتی مستقیم بگو. به نظرم آدم بخواد با هرکی سر هر حرفی قطع رابطه کنه خیلی تنها میشه. خاله ها قابل اصلاحن معمولا.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
سعی کن یه برخورد درست با حرفاشون داشته باشی. مثلا دنبال یه جوابی بگرد که دیگه حرفشونو تکرار نکنن. یا ...

خیلی ممنونم 

اما بنظرتون تنهایی بهتر نیست ؟ تا آدم واقعا اذیت بشه 

من روحیم بشدت حساسه و نشخوار فکری دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم اما بنظرتون تنهایی بهتر نیست ؟ تا آدم واقعا اذیت بشه من روحیم بشدت حساسه و نشخوار فکری د ...

آخه گفتی بهت خوش هم میگذره. ببین تنها نمون. اگه هم باهاشون رابطتو کمرنگ کردی، به جاش رابطه ات با دوستی کسی که حالت باهاش بهتره رو پررنگ کن. بعضیا کلا دور خودشون دیوار میکشن و غمگین و تنها میمونن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)