2777
2789

من میخوام ترکی یاد بگیرم در واقع ترکی آذربایجانی یاد بگیرم چون علاقه دارم 

ولی نمیدونم از چه اپی شروع کنم واسه یادگیری زبان و چطوری ... فیلم و سریال ببینم؟ چی کنم؟

اگه اپی هست که اموزش میده لطفا معرفی کنید 

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍
منظورت ترکی هست که ما تو ذاخل ایران حرف میزنیم؟یا ترکی که کشور آذربایجان صبحت میکنن؟

عزیزم من شنیدم ترکی که شما صحبت میکنید با اون ترکی آذربایجانی تفاوت چندانی نداره، همینطوره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من شنیدم ترکی که شما صحبت میکنید با اون ترکی آذربایجانی تفاوت چندانی نداره، همینطوره؟

نه متفاوته بهضی وقتا که تند حرف میزنن من نمیفهمم چی‌میگن حتی😂😅

ی فیلم ببینی میفهمی فرق دارن

❤Che khobe ke daramet
نه متفاوته بهضی وقتا که تند حرف میزنن من نمیفهمم چی‌میگن حتی😂😅ی فیلم ببینی میفهمی فرق دارن

تورک تبریزید شما؟ میگن اونجاییا خوب متوجه میشن زبونه اونا رو ... 

دقیق چطور باید یاد بگیرم این زبانو؟ اپی چیزی میشناسید؟

تورک تبریزید شما؟ میگن اونجاییا خوب متوجه میشن زبونه اونا رو ... دقیق چطور باید یاد بگیرم این زبانو؟ ...

نه من اهل ارومیه ام

ن اپی نمیشناسم‌واقعیت،ولی مثلا شهرما معمولا همه جوون ها مخصوصا ترکی استانبولی رو مثل زبان مادری بلدیم چون فیلم هاشون ر‌و با زبون اصلی دیدیم یاد گرفتیم شما هم فیلم سریال ببینید به نظرم از همه چی‌موثرتره

❤Che khobe ke daramet