2777
2789
عنوان

شوهرتون نگرانتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 129 پست
چندسال باهم دوست بودین؟

یسالم نشد.چون فامیل بودیم گلم همودوس داشتیم ولی هیچکدوم نگفتیم اولش بعدحودم بهش گفتم واومدن خوستگاری نشون کرده شدیم ولی این شدک فامیلامون دوس نداشتن عقدکنیم باهم واذیتمون کردن خانواده پدرم منوبرای خودشون داشتن ک هردومون صبرکردیم برای همدیگه تاعروسیمون گرفته شدداغونمون کردن

نخواستین بشه دیدین شد   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به تاپیکای قبلت یه نگاه کردم یادم اومد اون تاپیکی که گفته بودی همسرت با حسرت نگاه میکنه این چی ...

هرطوری میام دو دوتا چهارتا میکنم میبینم هرچقدر هم آدم حالش بد باشه خجالت بکشه عصبی باشه یا هرچی ... اون لحظه که اینو می‌شنوه باید ناخودآگاه نگران بشه :) 

حتما دوسم نداره دیگه 🙂🙂جدیدا هم که عوض شده 

اسی یاد خودم افتادممنم سرفه میکردم واسم جون میداد الان برم بیرون منو بدزدن هم اهمیت نمیده بنظرت دلیل ...

نمیدونم :) 

کاش بمیرم ... 

هیچکس تو زندگیم دوسم نداشت هیچکسسسسسسسسسس فکر نمی‌کردم همسرم هم دوسم نداشته باشه

خداروشکر عزیزم...ان شاءالله خوب شدی بهترم بشی😍😍😍😍

مرسی گلی جون ان شاءالله 😍😍😍دعاکن حامله نباشم خیلی بچه دوس دارم ولی اگ باشم باید بندازمش 

نخواستین بشه دیدین شد   
هرطوری میام دو دوتا چهارتا میکنم میبینم هرچقدر هم آدم حالش بد باشه خجالت بکشه عصبی باشه یا هرچی ... ...

حالا بذار الکی هی نگو دوستم نداره 

ببین شاید تا چند وقت دیگه بهتر بشه 

گاهی مردا مشکلاتی واسشون پیش میاد که به زناشون نمیگن 

میریزن تو خودشون همین باعث میشه به اطرافشون توجه نکنن 

فعلا عجله نکن 

اگه دیدی درست نشد یه مشاور خوب برو ازش راهنمایی بگیر 

بعدش یه تصمیم جدی بگیر 😘🤍

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی