2777
2789
😐😐😐😐😐😐😐😐😐 آقا جدی میگی بتادینننننن بتادینننننن😐 سوز نمی‌ده

نه اصلا مگه زخمی که سوزش بده توی آب گرم بریز بشین اگه زخم داخلی داشته باشی ممکنه یکم سوزش بگیری همون ثانیه اول بعدش اوکیه میشه بخاطر ضدعفونی کردنشه

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐 آقا جدی میگی بتادینننننن بتادینننننن😐 سوز نمی‌ده

نه 

چه سوزی 

این روش خوبیه 

چون مجردی میگم زنی که زایمان طبیعی می‌کنه برای پاک کردن روی بخیه باید هر چند ساعت تو آب و بتادین بشینه تازه باعث میشه هر چی تو رحم هست بیاد بیرون

وای چ خوبه

آب ولرم بریز تشت یه عالمه بتادین بریز بشین روش

روزی یه بار هم سرکه سیب داری خودتو باهاش بشور اونم عالیه 

کنار همه اینا سفالکسیم ۴۰۰یا آموکسی‌سیلین حتما تو تابم مشخص بخور قرص اول روز یه دونه بیشتر نه ولی دومی رو هر ۶ یا ۸ ساعت میتونی بخوری 

یه قرص رو انتخاب کن بخور جفتشو باهم نخوری

همه درمانهای که دوستان گفتن تجربی بود

بتادین میکروبهای مفید بدنت رو هم از بین میبره، مثلا این خوب میشه،قارچ میگیری.  پس بیخیال

سفیکسیم و... هم مقاومت دارویی میاره پس کنسل کن

طب سنتی رو اطلاعی زیاد در موردش ندارم.

و مشکل شما، اگر بدنت بدبو هست این عفونت باکتریال هست، سه بسته مترونیدازول بگیر هر دواز ده ساعت دوتا بخور.

درمان علمی و امتحان پس داده همینه

مرسی عزیزم ❤️

من ماما هستم

دارویی که گفتم رو بگیر و با خیال راحت استفاده کن،  باحتمال زیاد دهانت رو تلخ میکنه و معده رو اذیت میکنه اما گذرا و بیخطره، در زمان مصرف مترونیدازول بهیچ وجه الکل(مشروبات) استفاده نشه