2777
2789
عنوان

داداشم هی قهر می‌کنه می‌ره شهر دیگه😭😥

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش منمشب ها همش دیر میادهنوز نیومده. بابام داره حرص میخوره ولی مگه کسی میتونه بهش حرف بزنهفقط حرص ...

آخه چرا نمی‌ذارید راحت باشه

فردا متاهل می‌شه باز همسرش بهش گیر می‌ده

گناه داره 

京香水月

ازدردوستی واردشوبهش محبت کن گفتم اگه متاهلی شوهرتوبندازوسط ولی الان که مجردی خودت یه جوری بهش محبت ک ...

کلا بداخلاق و بد دهنه سعی میکنم بهش محبت کنم ولی چون ازش خوشم نمیاد دلی نیست اصلا

آخه چرا نمی‌ذارید راحت باشهفردا متاهل می‌شه باز همسرش بهش گیر می‌دهگناه داره

خب چیکا کنن نگران میشن هزارتا اتفاق هس بیرون اونم شب زمستون

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
آخه چرا نمی‌ذارید راحت باشهفردا متاهل می‌شه باز همسرش بهش گیر می‌دهگناه داره

اگه سالم میرفت و میومد که طوری نبود

از نوجوونی هر کاری بگی کرد

الانم مغازه بابام دستشه. حداقل ۸۰ میلیون درامد مغازس. یه مشت مفت خور جمع کرده اونجا. هزار تومن پس انداز نداره

داره می‌ره ولی چون مرزه هر بار میاد دو هفته ای میمونه قشنگ دق میده مارو بعد میره

باید قبول کنین دیگه داداش کوچولوی حرق گوش کن نیست و قلدر شده باید یکم آزاد باشه به پر و پاش نپیچین

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
باید قبول کنین دیگه داداش کوچولوی حرق گوش کن نیست و قلدر شده باید یکم آزاد باشه به پر و پاش نپیچین

خب آزادیش مهم نیست برامون هر جا میخواد بره بره ولی اینکه با قهر می‌ره می‌ترسیم بلایی سرش بیاد

کلا بداخلاق و بد دهنه سعی میکنم بهش محبت کنم ولی چون ازش خوشم نمیاد دلی نیست اصلا

برادرته چرادلی نباشه منم چندوقت پیش یه مشکلی پیش اومدبرادرم سی سالشه گفت میخوام معتادبشم انقدرترسیده بودم وگریه میکردم اونم اصلا حرف گوش نمیده چندتاپیام بهش دادم که چراداری اذیتمون میکنی ماخونواده ات هستیم وقربون صدقه اش رفتم ..... بعدرفت خونه ازپدرومادرم معذرت خواهی کرد

گاهی انسانم آرزوست