2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشق نیم ست و دستبندم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

چرا

چون دلم میخواد دخترا تو خونه باباشون ک هستن در حد متوسط طلا تو دستاشون باشه تا وقتی رفتن خونه شوهر سرکوفت اینو بهشون نزنن ک خونه بابات مگه چی داشتی.  دختر رو وقتی مجرده باید بهش بها داد و روتاج سر نگهش داشت تا بعد ازدواج هم شوهرش همین برخورد رو ن کم تر باهاش داشته باشه.....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
چون دلم میخواد دخترا تو خونه باباشون ک هستن در حد متوسط طلا تو دستاشون باشه تا وقتی رفتن خونه شوهر س ...

راس میگیا 

دیگه دختر باید چیا داشته باشه ‌ چطور باشه

من اصلا بلد نیستم

چون دلم میخواد دخترا تو خونه باباشون ک هستن در حد متوسط طلا تو دستاشون باشه تا وقتی رفتن خونه شوهر س ...

من قبلا خیلی داشتم 

ولی فرختیم 

الان ک ب اون سن رسیدم هیچی ندارم و سخته بخرم ولی تلاشمو میکنم

راس میگیا دیگه دختر باید چیا داشته باشه ‌ چطور باشهمن اصلا بلد نیستم

ببین هر چی میخوای تو مجردی براخودت بگیر بستگی ب سلیقه ات داره اما موقع خواستگاری به همسر اینده ات بگو من قراره طلا هامو بفروشم بخاطر جهیزیه ام. کم کم طلا هاتو دربیار قایم کن جهیزه اتم کم کم بخر اماده کن .بعد از عروسیت مثلا برا اولین یلدات ک پدرو مادرت قراره برات یلدایی بیارن بگو همون گوشواره هاتو برات کادو بیارن و بگن برای دخترمون طلا گرفتیم شوهرت ک نمیفهمه اون گوشواره همون گوشواره اس اما با این کار شوهرت میفهمه ک تو چقدر برای خانواده ات ارزشمندی. تو دوران نامزدی  یعنی قبل از عروسی هم به همسرت بگو مثلا من انگشترم رو بخاطر جهیزیه ام فروختم تو تا قبل از عروسی برام طلا بخر تا روز عروسی دست و بالم خالی نباشه عزیزم اینجوری هم طلا های خودتو داری هم همسرت برات میخره درحدتوانش

من قبلا خیلی داشتم ولی فرختیم الان ک ب اون سن رسیدم هیچی ندارم و سخته بخرم ولی تلاشمو میکنم

۵ تومن ۵تومن جمع کن هربار بده یه سکه پارسیان  بخر ۱.۲۰۰سوتی بعدمثلاوقتی سه یا چهارتا شد برو همه رو بفروش و یه انگشتر سه یا۴گرمی بخر  

من قبلا خیلی داشتم ولی فرختیم الان ک ب اون سن رسیدم هیچی ندارم و سخته بخرم ولی تلاشمو میکنم

با اون روشی ک بالا گفتم هم ارزش پولت حفظ میشه هم تیکه تیکه میتونی اون چیزی ک دوس داریو بخری.

ببین هر چی میخوای تو مجردی براخودت بگیر بستگی ب سلیقه ات داره اما موقع خواستگاری به همسر اینده ات بگ ...

با عرض پوزش ولی اصلا خوشم از همچین مدل دوز و دغل بازی هایی نمیاد

بنظرم خیلی این دروغا اشتباهه

اخرش یروزی دمش میفته بیرون و میفته یه اتیش توی زندگی ادم

من این مدل رو خیلی دیدم

با عرض پوزش ولی اصلا خوشم از همچین مدل دوز و دغل بازی هایی نمیادبنظرم خیلی این دروغا اشتباههاخرش یرو ...

خب پس طلا نخر میخوای بخری ک چکارش کنی وقتی اول اخر میخوای ببری خونه همسرت ؟

با اون روشی ک بالا گفتم هم ارزش پولت حفظ میشه هم تیکه تیکه میتونی اون چیزی ک دوس داریو بخری.

سکه پارسیان در حد ۵۰۰ تومن هسد 

موقع فروش چقدر ازش کم میشه 

ترفندای فروش و تجربتو بهم‌میگی

اینکه کی بخرم کی بفروشم 

اصلا در مورد سکه پارسیان اطلاعی ندارم

خب پس طلا نخر میخوای بخری ک چکارش کنی وقتی اول اخر میخوای ببری خونه همسرت ؟

اینکه دستام خوشکل باشه 

حالم خوب بشه و یه پش انداز واسه ایندم باشه 

و اگر موقعی نیاز بود بفروشم چ خونه پدر چ خونه همسر

سکه پارسیان در حد ۵۰۰ تومن هسد موقع فروش چقدر ازش کم میشه ترفندای فروش و تجربتو بهم‌میگیاینکه کی بخر ...

اره  اما دیگه وزنش میاد پایین.پارسیان زیر یک گرم رو معمولا ۵۰بالا تابلو میدن بالای یک گرم رو ۱۰۰بالاتابلو.  البته اگه منصف باشه طرف ک هنوز خیلی ها بااین قیمت فروش دارن

با نرخ طلای ۱۸ عیار قیمت پارسیان هم بالا پایین میشه

و اینگه موقع فروش باید حواست جمع باشه زیاد از پول سکه ات کم نکنن مثلا من برای فروش ۲گرمی با یه طلا فروشی حرف زدم گفت ۲۰۰زیر تابلو برمیدارم اما با یکی حرف زدم گفت ۱۰هزار تومن زیر تابلو برمیدارم

اینکه دستام خوشکل باشه حالم خوب بشه و یه پش انداز واسه ایندم باشه و اگر موقعی نیاز بود بفروشم چ خونه ...

ببین اینایی ک گفتم دوز و کلک نیستن دعوا بین هر زن و شوهری پیش میاد من فقط میگم یه جوری نشه در اینده زبون جلو همسرت کوتاه بشه  دلم میخواد وقتی مردی جلو زنش زبون درازی کرد و عیب و ایرادی از زنش گرفت زنه بتونه جوابشو بده و سر افکنده نشه بخاطر گذشته و خانواده خودش.