2777
2789
عنوان

تازه عروسم دیروز همش به دستام نگاه میکردن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 61 پست
اره بخدا درست میگی منم سر همین میسوختم. خیلی غصه ام میشد میگفتم من مگه چیم از رفیقم کمتر بود. ولی اگ ...

مگه میشه ناراحت نشد من هرچی برام خریدن خود شوهرم خرید ولی میدونی مثل کادویی که برات میارن و احترامی که میذارن نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا ت گذشته شما گیر کردم🥲نمی‌دونم شاید چون تازه عقد کردم اینجوریم همش بذشوهرم فشار میارم ک بهت ...

انقدر سردو گرمه زندگیو بچشی،  

من یادمه روزی ک رفتیم سرویس طلای عقدمو بخریم همسرم زیاد پول نداشت منو مجاب کرد یه طلای سبک بردارم. منم با ناراحتی برداشتم رو به مامانش کرد گفت این دختر خ ارزش داره دلم میخاد دستاشو پر النگو کنم (من شهری هستم ک به شدت طلا دوستیم) 

سالای اول نتونست بخره ولی کم کم تونست. 

الانم به کارم نمیادا. یه گوشه انداختم ولی نمیدونم پرا اون زمان ک نداشتم انقدر حس کپبود و خود تحقیری داشتم 

خدا به هرکی هر چی میخاد بده

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
انقدر سردو گرمه زندگیو بچشی، من یادمه روزی ک رفتیم سرویس طلای عقدمو بخریم همسرم زیاد پول نداشت منو ...

درسته میفهمم چی میگید ممنون از شما نشالا که منم کمتر بابت پول و مال دنیا حرص برنم

مگه میشه ناراحت نشد من هرچی برام خریدن خود شوهرم خرید ولی میدونی مثل کادویی که برات میارن و احترامی ...

یه چی بهت بگم 

خداشاهده هر پنج ماه ی بار خانواده همسرم دعوتم میکنن،  

یه سفره اشونو برام نمیندازن. 

هیچ طلایی خانوادش برام نخریدن،  

ی هزاری  کمک دستمون نکردن. 

ی چند باری من هر دو هفته رفتم خونشون اونم برای غذا نه هااااا 

انقدر اخم و تخم کردن حساب کار دستم اومد😅😂

اذیت نمیشی.؟

اوااااایل چراااا 

حتی گریه میکردم. 

مخصوصا چون با رفیقمم عروس شده بودم. 

اونا تو هفته دو سه بار دعوتش میکردن احترام میزاشتن. اونوقت منو ی پاگشا نکردن 

خیلی دعوا میکردم با همسرم سر این موضوع 

مادرشوهرم دخترا دور هم جمع میکرد ماهی و کباب و چیز میپخت اونوقت ی نیمرو جلو عروس زوری میزاشت. 

ولی دیگ عادت کردم 

چون عادت دارم سر شدم و دیگ ناراحت نمیشم

من شوهرم خیلی خوبه ولی به خاطر خانوادش خیلی به طلاق فکر میکنم

چه خرف خنده داری 

برو خداراشکر کن همسرت دوستت داره،، 

فقط این مهمه. 

اگه ی صد هزاری تو جیبش داشته باشه صدتومن برا تو میزاره. ارزش این مرد به مراتب خ بالاعه

چه خرف خنده داری برو خداراشکر کن همسرت دوستت داره،، فقط این مهمه. اگه ی صد هزاری تو جیبش داشته باشه ...

می‌دونم اشتباه میکنم ولی سنم کمه بنظرم خیلی سخته درک و پذیرش این مسائل