2777
2789
عنوان

از ترس دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 23 پست
عجیبه بیرون نرین خیلی مخصوصا شبا هوا الانم سرده حیوونا میان بیرون

بعضی وقتا دیر برمیگردم از دانشگاه ماشین تا درو خونه نمیاد مجبور میشم یه چند دقیقه پیاده بیام که دقیقا همون چند دیقه ام اونجان 🥲😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همسایه ها بپرس ببین اونا هم دیدنولی شاید شغال بقول دوستان

گفتن سه تا گرگ اهلی هست شغال روباه ام تا دلت بخواد هست ولی کار با کسی ندارن مگه میشه اخه بزنی بیرون یه گرگ کنارت همش راه بیاد البته کنارمون یه تپه هست منطقه ممنوعه حیوانات خیلی وحشی داره حفاظت شدس 

چه جای ترسناکی زندگی می کنی من حتی از کوچک ترین حیوان هم می ترسم

میخوای فیلمش بفرستم برات خیلی ترسناک همش درخت بلند بعد کلا بیست تا خونه کلبه سویسی با نگهبان 🥲تازه اومدم خیلی بده

بعضی وقتا دیر برمیگردم از دانشگاه ماشین تا درو خونه نمیاد مجبور میشم یه چند دقیقه پیاده بیام که دقیق ...

سعی کن تو کیفت یه چیزی داشته باشی بهشون بدی بخورن باهاشون دوست شو چاره ای نداری😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
فکر خوبیه ولی اگه یه سری چیزی بام نباشه خودمو میخورن😂😂

🤣🤣🤣

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
میخوای فیلمش بفرستم برات خیلی ترسناک همش درخت بلند بعد کلا بیست تا خونه کلبه سویسی با نگهبان 🥲تازه ...

کدوم شهر هستید؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....