2777
2789

هیچ وقت اشکشو درنمیارم تو زندگیش دخالت نمیکنم 

من درحال نماز خوندن گریه کردم از دستشون 

اگه قرار با عروسم این کارارو بکنم بعد عروسی پسرم بمیرم اون راحت بشه 

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

راستشو بخوای هیچ کاری بهشون ندارم.پسرمم شروع کنه غر زدن از زنش پیش من ، گوش پسرمو میگیرم میگم همینه ...

آفرین😅😅 منم همیشه تو گوش پسرم میخوندم که نفر اول زندگیت خانمته دوسش داشته باش بهش احترام بذار محبت کن و اینجور چیزا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آره دوری و دوستی

و از دست جاریم به شدت شکارم پدر شوهرم هنوز جوانه به در و دیوار میزنه و سهم میخواد حالم ازاین رفتارا به هم میخوره .آره گلم اینجوریشم هست.بنده خدا اگه از خودش اضافه داشته باشه میده بهمون ولی بدم میاد از آدم ناسپاس 

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   

توقع بی جای مالی براش ایجاد نمیکنم،اگر پسرم دنیا رو به پاش بریزه ابدا ناراحت نمیشم ولی خودم ممکنه از نظر مالی بیشتر به دخترم رسیدگی کنم،دروغ چرا

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
🙁❤️چراا

زورم میاد پدر و مادره یه عمر زحمت میکشن برا بچه شون پس انداز کنن بعد یه عده نمک نشناس میان میگن خب چه فایده خونه به اسم مون نیست .میگی خب تو خونه نشستی یه رنگش بزن میگه آخه مال خودم که نیست خرجش کنم .خو بی انصاف مفت نشستی تو خونه زورت میاد خرج کنی .متاسفانه خیلیا رو دیدم از دستشون بر بیاد پدر و مادرو زنده تو گور میکنن که بشینن رو زندگیشون یه ذره هم انصاف نداره که بابا بنده خدا جونیشو گذاشته تا جمع کرده حالا میخواد استفاده کنهتو همم عرضه داشته باش واسه خودت زندگی بساز اینام کمک کردن نمییری یه تشکر کنی .نه بگی وظیفشونه 

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم