2777
2789
عنوان

نامه ای به پدرم 💔 ای کاش هیچوقت نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 24 پست
مادرتون نمیتونن جدا شن و با خواهر برادرتون خونه بگیرن و زندگی کنن؟

نه همچی به نام بابامه مامانم شغلی هم‌ نداره هزارتا دردم داره نمیتونه کار کنه کسیم نداره بره پیششون با زندگی های حالا که انقدر خرج داره

خدا نکنه عزیزم زنده باشیآره غصه اونا خوشی زندگی خودمم بهم زهر میکنه فقط دعا کن دیگه بعد این همه سال ...

🙂💔عزیزدلممم بحق امام حسین هم تو نجات پیدا کنی هم من

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این عکس کبودی چی بود

جای کتک

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دخترت یا خودت 😭😭😭😭😭😭الهی دستش بشکنه چقد کتک خوردن مامانمو دیدم این سالا الهی ببینم ذلیل شدنشو

خودم عزیزم ولی خب بچه هام شاهد کتک خوردنمن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
الهی بمیرم شمام مث مامان من اقبال سیاهه الهی خدا یکجایی براتون جبران کنه

خدا نکنه گلم منم بیست ساله تو اوج جوونی پیر شدم دیگه 

خودم عزیزم ولی خب بچه هام شاهد کتک خوردنمن

همیشه به مامانم میگم چرا موندی و سازش کردی میگه بخاطر شماها 

دلم نمیاد بش بگم اگه خاطر ما برات عزیز بود همون موقع که دیدی آدم دیکتاتور و زورگویه مهر و محبت نداره باید جدا میشدی حالا خوب شد سه تا بچه یکی از یکی از لحاظ اعصاب و روان داغون و خراب بزرگ کردی بخدا هنوزم زندگی ندارم از دستشون ابروم جلو شوهرم رفته یوقتا تیکه میندازه در مورد بابام و اخلاقاش صدا شکستن قلبمو می‌شنوم یه دختر بزرگترین پناه و دلخوشیم پدرشه اینم از شانس ما اینجوری از آب دراومد