2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 54751 بازدید | 406 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها نمیخوام تعلیق بشم . نمیتونم شفاف توضیح بدم.

تعرضش در حد بغل و بوسه بود. هیچ وقت هم لباسام رو درنیاورد .و خودشو توجیح میکرد ببین من میتونم هرکاری بکنم ولی نمی‌خوام اذیت بشی 

چندین بار بهت تعرض کرد بعد معذرت خواهی کرد؟ همین؟گوجی یا مارو گوج فرض کردی؟

😂😂😂😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

دوستان تروخدا یکی میگه تعرض شده خیالبافی نمیکنه،واقعا خیلیاهستن که مورد تعرض قرارگرفتن،اما بخاطر حفظ آبرو و ازترسشون صداشون درنیومده🥲

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
به جون بچه هام راست میگم چرا باید تخیل باشه مگه طرف مریضه

وای نه  من نگفتم ک دروغ میگی منظورم اینه ک واقعا بعیده از پدرشوهر آدم همچین غلطایی

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

ای بابا پس چرا هیشکی عاشق من نمیشه🤔🤔  

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی