2777
2789
عنوان

میخوام مادرشوهر آینده مو بندازم طبقه پایین بنظرتون میتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 106 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣 امیدوارم واقعا اینجوری بشه مظلوم باشم که حقمو بخورن آخه

از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری.بیخودی دشمنی.حالا نمیگم قد مامانت بخاهش.ولی خب این لفظتم زشته بندازمش پایین!مگه اجره یا ...

مهمه این سر پناه داره اقا پسر 

بقیه اشم حل میشه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
همون دیگه از لحاظ تنهایی و پیری منظورومه من بعضی وقتا واقعا دلم میسوزه برا اینایی ک سنی ازشون گذشته ...

به خدا قسم من اگر پیرم بشم حاضرم برم خانه سالمندان اما بارم رو دوش دختر یا پسرم نباشه که به خاطرم زندگی خودشون دچار تنش بشه

والا انگار هر کی پسر اورده شاهکار کرده که پسر و عروس تا دم مرگش باید به خاطرش عذاب بکشنداز خانواده پ ...

از هر دو خانواده باید فاصله گرفت

نه فقط پسر

کلا کنار خانواده بودن اشتباهه

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
دکتر انوشه هم میگه اگر از بی خونگی حتی مردید با خانواده شوهر یه جا زندگی نکنید تو چادر زندگی کنید ام ...

درسته دقیقا خودمم همیشه میگفتم هرگز راضی نمیشم حتی تو یه ساختمون باشم ولی خب چه کنم،ولی از مادرش بدم نمیاد فقط از اینکه خودش خونه داره چرا تو خونه خودش نمیمونه از این عصبایم فقط

مادرش یه عمر بزرگش کرده جوری پشت سرش حرف می‌زنید که هیچ حقی نداره و دودستی باید فقط ثمره عمرشو تقدیم شما کنه بعد به خودتون اجازه میدین فقط بخاطر رابطه ازدواج یکهو صاحب اون مرد و همه چیزش بشید و مادرشوهر و مثل یه طفیلی باهاش برخورد کنید فراموش نکن ممکنه خودتم در آینده پسرداربشی و همین دیدگاهتان عروست رو خودت پیاده کنه از هردست بدی ازهمون دستم میگیری

آره دیگه همینو میگم بخاطر پله، ولی از الان نگرانم دلم یه خونه ی لوکس میخواد نگران اینم خونه تو کدوم ...

تو بذار اول بیان بگیرنت بعد ب مراحل بعدی فکر کن تازه مرحله ی بعدیش آزمایش خونه بعدیش نامزدی و مهریه آخرش عروسی و خونه و اینا از الان داری ب آخرش فکر میکنی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
آره دیگه همینو میگم بخاطر پله، ولی از الان نگرانم دلم یه خونه ی لوکس میخواد نگران اینم خونه تو کدوم ...

عزیزم میتونی قبول نکنی

همین یه خواستگارو داری؟

بالاخره خواستگاری و آشنایی برای همینه که ببینن شرایط دختر و پسر به هم میخوره یا نه

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

اصلا تا خونه نخریده که کلا منتفی هست قبل ازدواج ازین قول و قرارها زیاد میگذارن حالا بزار خونشا بخره

بعد ایشون چرا تا الان نخریده؟ پولش را از کجا میخواد بیاره؟ اگه از ارث پدرش باشه که تا مادرش زندست شما زیاد دلتا خوش به خونه فلان و ... نکن  

اگر پسره همین تاپیک شمارو بخونه و شخصیت شمارو بفهمه قطعا منصرف میشه

من شخصیت بدی ندارم هر جور دلتون میخواد فکرکنید،من حتی دلم نمیخواد نزدیک مادر خودمم باشم دلم میخواد مستقل باشم

اسی جان اون پسر خیلی صادقانه توضیح داده بهت که بعد از ازدواج همچین‌قراری هست شما اگه سختت میشه قبول نکن بعضی دخترا قبل ازدواج فقط میخوان اون ازدواج سر بگیره تازه بعدش که پسره طبق قرار قبلی خواست زندگی کنه یادشون میوفته که نمیتونن تحمل کنن

برای وقت و احساس خودت و اون پسر ارزش قائل باش اگه یه درصد فکر میکنی دوست نداری تو یه ساختمان باشین بگو نهههه وتمام دیگه انقد آسمون ریسمون بافتن نمیخواد واللا 

از هر دو خانواده باید فاصله گرفتنه فقط پسرکلا کنار خانواده بودن اشتباهه

دقیقااااا منم همینا میگم مادر دختر یا پسر هم تنهاس که باشه اخر و عاقبت ما هم همینه مادر اون پسر هم فکر کنه پسر نداشته و دختر داشته میخواست سربار دامادش بشه؟؟؟