2777
2789
عنوان

کمرم داره میشکنه زیر این حجم غم🖤دلم بغل مادر میخواد آروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست
من فدااااای دلت بشم اتفاقا گریه کنی خیلی بهتره دلت سبک میشه قربونت برم من

خدا نکنه

بخاطر مامانم گریه نمیکنم منو نبینه شکسته تر نشه خیلی خیلی کم میارم اصلا فکر نمیکنم کسی توی ۲۰ سالگیش مثل من غم داشته باشه

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

نینیتو از طرف من ناز کننینیا تنها رشته این که منو به دنیا وصل نگه داشتن🖤

عزیزدلم صربون قلب مهربونت درکت میکنم خیلی اذیتی تنهایی توروخدا خودتو اذیت نکن خودتو زجر نده انشالا همیشه سلامت باشی یه پزشک خوب هم پیدا کن برو تحت نظرش که زودتر به شرایط عادی برگردی و بتونی زندگی خوبی داشته باشی بخدا منم خیلی غم دارم همین امشب کلی اشک ریختم اما چه میشه کرد زندگیه دیگه ، برات دعا میکنم خوشحال ترین و شاد ترین باشی

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم صربون قلب مهربونت درکت میکنم خیلی اذیتی تنهایی توروخدا خودتو اذیت نکن خودتو زجر نده انشالا ه ...

سعی میکنم برم تراپیست واقعا دارم نفس کم میارم هفته ها از خونه بیرون نمیرم

برات دعا میکنم 

خدا برادرتو سر به راه کنه

ممنونم که همکلام شدی باهام

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

سعی میکنم برم تراپیست واقعا دارم نفس کم میارم هفته ها از خونه بیرون نمیرمبرات دعا میکنم خدا برادرتو ...

حتما برو عزیزم اگه لازم شد برو پیش متخصص اعصاب خیلی کمکت میکنه ممنونم گلم انشالا زودتر مشکلت حل شه، برادرم زندگیمونو سیاه کرده الهی هیچ کس همچین بچه ای نبینه🥺

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

خدا نکنهبخاطر مامانم گریه نمیکنم منو نبینه شکسته تر نشه خیلی خیلی کم میارم اصلا فکر نمیکنم کسی توی ۲ ...

پس منو چی میگی فداتشم همه خانواده ام توی جنگ طایفه ای از دست دادم ( بابام با دوتا داداشم و پسرعموم تو یه روز از دست دادم ) دوبارع داداش دیگم و اون یکی پسرعموم جلو چشمامون ترور شدن داداشم تو بغلم جون داد تا بیمارستان نرسید من ۲۳ سالمه هر روز این صحنه جلو چشمام میاد داداشم ۱۱ ماه بود ازدواج کرده بود ی بچه دوماهه هم داشت🥺 خدا برا هیچکس نیاره من از ۱۴ سالگی ک بابام از دست دادم تا الان ک ۲۳ سالمه خیلی درد بدیه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …