2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ترسیده بگه نه😁

آره بابا مردا سرشونم برای زنا درد نمی کنه اگه نیاز جنسی نبود طرف زنم نمی رفتن

یکی تعریف می کرد گفت که مرد یه خانمی کلیه شو از دست می ده و خانومش کلیشو می ده به آقا 

و آقا بعد چند سال از خانم جدا شد

بقیه رو نمیدونم ولی چون فرمودید همه گفتم بگم که من تا نفس دارم همه تلاشمو برای راحتی همسرم میکنم ،کل ...

پا و کمر رو هم همه خانم ها میدارن وسط .بچه داروخونه داریو آشپزی وهمه چی با خانم های بد بخته.....تو ایران هیچی هم بهشون تعلق نمیگیره .هرچی خوبی و خوشی هست مال اقاهاست 

.منت ندارید سر خانمتون لطفاً.پا و کمرم.....والا

آره بابا مردا سرشونم برای زنا درد نمی کنه اگه نیاز جنسی نبود طرف زنم نمی رفتنیکی تعریف می کرد گفت که ...

دقیقا.مردا رحم ندارن .خانم ها احساسی عمل میکنن.اونا صدجورفکرمیکنن.یه سرماخوردگی میگیرن هزارجورناز دارن.ما خانوما چی؟باهمه دردها وبدبختیامون کارای خونه واشپزیمون به راهه

نمیدونم من خیلی دلرحم هستم کل زندگیم فقط به خاطری که دلم سوخته براش بخشیدمش ولی بی معرفته الان قهر دوست ندارم کوفتم بهش بدم چه برسه کلیه. کلیه مادر خواهرش و بگیره والا

پا و کمر رو هم همه خانم ها میدارن وسط .بچه داروخونه داریو آشپزی وهمه چی با خانم های بد بخته.....تو ا ...

کی منت گذاشت!!!!

شما احتمالا تا الان بیداری چون حوصلت سر رفته 

ولی بنده از دردپلاتین پا،دارم درد میکشم 

بگذریم شما میخایید وانمود کنید اینجور مردایی نیستن ،اوکی🤚

🧔اقا هستم
دقیقا.مردا رحم ندارن .خانم ها احساسی عمل میکنن.اونا صدجورفکرمیکنن.یه سرماخوردگی میگیرن هزارجورناز دا ...

اخر شب هم میگن مگه چکار کردی توی خونه 

یه اشپزی بود یه تمیزکاری یه شستن بود همین 

ولی نمیبینن چقد جون میکنیم توی این خونه هروقت هم مریض میشیم هزار منت میزارن سرمون تا ببرن دکتر