بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
این سومین مسکنیه ک میخورم یساعت خابیدم بیدار شدم دیدم ب بخیه ها فشار اومده و خونریزی کرده
شوهر من جراحی کرد دکتر گفت بستنی بخور ازینبستنی لیتریا گرفتمبراش دو تا پشت سر هم بستنی خورد اصلا خونریزی نکرد .
تا جوش بخوره طول میکشه ایشالله از فردا بهتر میشی.
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
خیلی بده الانم تو ماشینم تا ۳ ساعت دیگه خیلی اذیتم
آخ چرا توماشین؟
اگه سواریه کاش صندلی عقب راحت بخوابی گلی.
دندون در اوردنش عذابه کشیدنشم عذابه.