دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏
آخه تو برنامه هم اتاقی و خونه با ما چیه اینا گشتم چیزی از گچساران نبود گفتم شاید دیوار هم نداشته باش ...
وایسا الان برات پیدا میکنم
خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
نمیخوایم نصیب ما بشه!به شهر و استان برسن کافیهفقط دزدی زیاده تو این استانها نه آبادی
والا من خودم گچسارانی نیستم عروس گچسارانیام ازدواج کردم اینجا خودم خودم خوزستانیم بچه امیدیه م که بازم یه شهر نفتیه ولی گچساران شهر عقب مونده و املی نیست اکثرا شرکت نفتی و مارک پوشن از نظر تفریح بهترینا هم دست رو بهترینا میزارن
ببخشیدمسجدسلیمانم اونقدراپیشرفتینداشته درصورتی یه شهرقدیمیه به قول شماحرف اول نفت وگازرومیزده ولی هم ...
عزیزم پدربزرگ خدابیامرز من ۷۰ سال پیش ساکن اصفهان شدن من منظورم اصلا اون چیزی نیست که شما فکر میکنید.پیام ایشان رو که من ریپلای کردم بخونید خودتون متوجه منظورم میشید.
درضمن استارتر عزیز دوست ندارن بحث بشه تو تاپیکشون.لطفا دیگه ریپلای نکنید.ممنون از شما🙏🌺