کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ررر اااا ن ، البته همیشه مادرشوهرم خودشو میندازه روش میخوره همشم میگه من رون دوس دارم ، خب تعارف ب ...
مادرشوهرت منم😂
تو خونه اصلا سینه مرغ خورشتی نمیخوریم
فقط ران
تو مهمونی اگه ران مرغ ببینم شیرجه میزنم روش دیگه مهم نیست بقیه میخوان یا نه
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
چندین سال پیش تو روایتی خوندم که ران مرغ برای زنان غذای مناسب تری هست و سینه مرغ برای مردان...همش برام سوال بود چرا؟این سلیقه ست چرا روایت باید بیاد بین این دوتا تفکیک کنه تا اینه بعدها تو یه مقاله پزشکی خوندم که ران مرغ حاوی مقادیر بیشتری از آهن است و سینه مرغ پروتئین ساز است(حالا میفهمم حکمت اون روایت رو🌹)البته من از اولم ران دوست داشتم
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خواهرم اینا گردن مرغو میریزن دور میگن به درد نمیخوره😒
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
[QUOTE=362395821]ما گردن و بال مرغ و سینه مرغ میریزیم تو سوپ😋 خواهرم اینا گردن مرغو میریزن دور میگن ...
بال مرغ پر از چربی ِ و میدانید که هورمون هایی که به مرغ ها میزنن تو چربی ها تجمع میکنن!!!گردن مرغ هم اگر اشتباه نکنم بخاطر رگ های خونی زیادی که ازش عبور میکنه میگن مضر هست
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
وااای نکن کارای مادرشوهر مو ، البته حالا بعد شش سال ، منم اگر زودتر برم سر قابلمه میرم رون رو برمیدارم میزارم تو بشقاب جوجه ام تا بخوره چون نرمه و بچه راحت میتونه بخوره