2777
2789
عنوان

بلاخره به کراشم اعتراف کردم عکس جوابششش🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از به جهت خوبه که راحت شدی ار به نظر نه بنظرم خودتو کوچیک کردی

اخه بخون چتارو اون نخ میداد ولی چندباری که رفتیم بیرون مثلا چپ چپ نگاش میکردم به شوخی میزدمش اینا (صمیمیم)

اصن جرعت نمیکرد بیاد جلو نذاشتم بفهمه ازش خوشم میاد اصن 

منممممم😍

چقدر خوبه✨🙂

یاد خودم افتادم با اینکه نامزد کردم ولی یاد اکسم افتادم وقتی بهم پیشنهاد داد:))) مجازی باهم بودیم ولی خوب بهترین حسو باهاش داشتم درسته وقتی کات کردیم خیلی اذیت شدم ولی خوب امیدوارم هرجا هست حالش خوب باشه🙏🏻✨

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)"♥️🌱  .                                                       آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

اخه بخون چتارو اون نخ میداد ولی چندباری که رفتیم بیرون مثلا چپ چپ نگاش میکردم به شوخی میزدمش اینا (ص ...

ما هم همینجوری بودیم 

ولی من هیچوقت اعتراف نکردم 

فقط منم نخ دادم 

خودش گرفت 

حالا إن‌شاءلله خوب باشه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
چقدر خوبه✨🙂یاد خودم افتادم با اینکه نامزد کردم ولی یاد اکسم افتادم وقتی بهم پیشنهاد داد:))) مجازی ب ...

اره منم سر اکسم خیلی اذیت شدم الان میترسم اعتماد کنم به این پسره نمیدونم واقعا 

ما هم همینجوری بودیم ولی من هیچوقت اعتراف نکردم فقط منم نخ دادم خودش گرفت حالا إن‌شاءلله خوب باشه

اخه من بلد نیستم نخ بدممم

یچیزایی گفتم ولی نفهمید گاوه شایدم چیزایی که گفتم نخ دادن نبود