خواهشاً خانم های که تجربه دارید راهنمایی کنید عاااااشق تاریخم اما همه میگن کار نداره میخوام پیج بزنم و پکیج بفروشم و فعالیت کنم اما بزرگترین ترسی که دارم میترسم رهاش کنم چون کار مجازیه از طرفی دوره روانشناسی شرکت کردم خیلی متوسط بهش علاقه دارم از طرفی چون بازارکار داره و توی واقعیت میری سرکار به فکرم افتاده که بد نیست امتحان کنم اما چون یه لیسانس دارم خیلی سخته مجدد اشتباه کنم راهنمایی کنید لطفا
سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
رفتم هزینه هم کردم بی فایده فقط شخصیتم رو گفت میگم چه رشته ای برم پنج تا انتخاب گذاشته جلوی پام بیشتر سردرگم شدم همش هم روانشناسی و حوزه تربیت و... بود گفت به تاریخ فکر نکنم اما دل لامصب که این چیزها حالیش نمیشه 🤦😂😂
سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن