خواهرشوهر من حدودا چهل سالشه . جلوی شوهر من که برادرشه یا مثلا یه برادرزاده پسر دیگه داره که دانشجوعه ، کراپ تاب میپوشه یعنی هم استینش حلقه ای هم قسمتی از شکمش بیرونه . البته خانم متشخصیه و اهل سیک بازی نیست ولی خب سبک لباس پوشیدنش اینجوریه ولی بقیه خواهراش معمولی میپوشن و فقط ایشون این شکلی لباس میپوشه راستش من ته دلم یه جوری شد یعنی تو دلم گفتم حالا شوهر من هیچی ولی اون برادرزادش بالاخره پسر جوونه مناسب نیست این مدلی عمش رو ببینه . نمیدونم شما می پسندین؟
ول کن بابا مگه چیه لخت که نیست ،حالا تو نگران شوهرتی خواهرتو میبینه😐مگه بار اولشه منم جلو داداشام تاپ میپوشم و شلوارک و پاهامم بیرونه مگه چه اشکالی داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشاور با این طرز پوشش از یه سنی به بعد کاملا مخالفه...به خصوص از نوجوانی.. ولی برای بچه های ۱۰ سال به بالا هم با توجه به شرایط خاص تاکید میکرد که پوشش رعایت بشه