2777
2789
عنوان

طلاق راه حل مناسبیه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 59 پست

از خدا خواستم فلان بهمان کنه یعنی چی خدا فقط یه عقل داده گفته استفاده کن   واسه چی اگه مطمین به زندگیت نیستی دوباره بچه بیاری یکی هم که داری به نظرم بمون باهاش اما بچه نیار اون آپارتمانم بخر

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی وقتی خونس همش تو اتاقه چ فرصتی و زمانی بدم.این سقط منو پوکوند

بهش بگونیازداری بهت محبت کنه بخاطرشرایطت شایداونم برابچه ناراحته وداره اینطوری خودشوآروم میکنه شوهرمنم درکم نکردبعدسقط 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مردا همشون همینجورن فقط عیوبشون متفاوته  بچتو بی پدرو اواره نکن الکی ک بوسم نکرده بغلم نکرده  یسریاشون مغزشون قدفندقه  اصن درک نمیتونن بکنن  اینوتم من زندگی کردم میگم نکن بشین سرجات

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

با پولت اپارتمان خریدی خرج خودتو بچتو از کحا میخوایی بیاری عزیزم؟ بعد اینکه به جای بچه سقط شده که حتی شاید روح هم نداشته به فکر بچه ۴ ساله ات باش چندوقت دیگه میرع مدرسه بزرک میشه وارد جامعه میشه میدونی خانوادشو از هم بپاشونی چه ضربه ای میخوره؟ دیگه هیچ وقت خانواده نداره طفلک 

اگر بدونی ابجی من بعد طلاق چی میکشهاخ اخ که امشب برا بچهاش چقدر گریه جیگرم سوخت

اگه ته مونده جیگری واست مونده  بیا تاپیکای منم ببین ک ببینی خیلیا مث خواهرتن بجه هامم درعذابن البته شوهرمن خیانت کرد جنسی وفاطفی اما باید چشم روش میبستم و میشنشستم سرجام الانم برمیگردم رجوع میکنم 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

برا این چیزهای بیخودی آخه چه طلاقی هیچ مردی تو دنیا برا بچه ات مثل پدرش دلسوز نیست تو فقط،خسته ای یه ...

چرا چیزای بیخودی.تو میدونی هر هفته پنج شنبه ها رفتن با دوستاش و من تنها بمونم ینی چی؟هر هفته برنامه اینه.خسته شدم اگر قراره من تنها بمونم چ خریتی بود ازدواج کنم ی بچه هم بیارم اونم عین خودم تنها  ی ذره مسئولیت حالیش نیست.

ی ذره محبت نداره.از خداشه قهر کنم از خداشه نباشم.

فقط ی زن میتونه حرفام بفهمه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

عزیزم ۹۰ درصد مردا همینن من سه بار سقط کردم دریغ ازینکه حالما بپرسه با همکارای خانمش در حال لاس زدن بود دیگه مرد واقعی کم پیدا میشه اکثرا نر هستند تا زن نیاز جن.سی.شون را براورده کنه بغلش میکنن تو اون شرایط دیگه نیازی بهش ندارن 

عزیزدلم این مشکل میتونه حل بشه ببین شوهرت کجاها احساس کمبود میکنه اینکه پیش دوستاش میره تو شرایطی که اصلا درست نیست یعنی یک سری کمبود هایی رو داره که ممکنه وقتی پیش دو ستاشون میرن فراموش کنه تو با طلاقت فقط نوع مشکلت رو تغییر میدی. 

سه قدم تا پایان

فک میکنه من هی سازش میکنم چون خانواده درستی ندارم اونم فک میکنه میمونم نمیرم پس عوض شدن و تغییرات در ...

برید پیش مشاور عزیزم 

شما همسرتو ب اغوش بکش ببینم چکار میکنه عکس العملش چیه!؟؟؟تاحالا اینکارو کردید و اگه کردید بی اعتنابوده؟؟

چرا چیزای بیخودی.تو میدونی هر هفته پنج شنبه ها رفتن با دوستاش و من تنها بمونم ینی چی؟هر هفته برنامه ...

عزیز اینا از نظر ما جدی مردا عقلشون نمیرسه کلید مرد دکتر حبشی را گوش بده با سیاست رفتار کن 

مردا همشون همینجورن فقط عیوبشون متفاوته بچتو بی پدرو اواره نکن الکی ک بوسم نکرده بغلم نکرده یسریاش ...

چرا چیزای بیخودی.تو میدونی هر هفته پنج شنبه ها رفتن با دوستاش و من تنها بمونم ینی چی؟هر هفته برنامه اینه.خسته شدم اگر قراره من تنها بمونم چ خریتی بود ازدواج کنم ی بچه هم بیارم اونم عین خودم تنها  ی ذره مسئولیت حالیش نیست.

ی ذره محبت نداره.از خداشه قهر کنم از خداشه نباشم.

فقط ی زن میتونه حرفام بفهمه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون