2777
2789
عنوان

بچهای خابگاهییی بیایددد

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا الان چیا خریدی ؟ هنوز ۲ ماه مونده کم کم بخر راه دور میری ؟

یه شلوار خریدم ، یه مانتو 

بارونی تازه خریدم دوتا اونارو میبرم

یه شلوار تو خونگی ، یه تیشرت ، دوتا شلوار کاموایی هم خریدم ک پشیمون شدم

یه ماگ‌گرفتم ، قاب گوشی نو هم گرفتم🤣🤣

۲ تا کلاسور نو دارم همونا رو میبرم

محصولات پوستی هم مییخام‌بگیرم ، ک نمیدونم واقعا نیازه یا نه

چون‌پوستم خوبه و اصلا نمیزنم ، ولی میخام بیگرم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

نه بابا مگه الکیه منو ببخش تاپیک به بیراه کشیدم محض شوخی اینو گفتم

نه هوییی عزیزمممممم الهی دختر خاله شوهرت بره قربونت

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

یه شلوار خریدم ، یه مانتو بارونی تازه خریدم دوتا اونارو میبرمیه شلوار تو خونگی ، یه تیشرت ، دوتا شلو ...

خوبه تا حدودی چیزای لازمتو خریدی 

ولی قاب گوشی چرا 😂

محصولات پوستی فکر نکنم لازم بشه به نظرم یه ضدافتاب ، کرم پودر ، ریمل و رژلب بخر منم میخوام همینا رو بخرم 

خوبه تا حدودی چیزای لازمتو خریدی ولی قاب گوشی چرا 😂محصولات پوستی فکر نکنم لازم بشه به نظرم یه ضدافت ...

من ارایش نمیکنم 

اون چیزایی هم میزنم دارم

ولی حس میکنم میگم‌نرم‌اونجا‌همه پلنگ‌ملنگ باشن😅🤣

میخام یه شوبنده صورت ، وسایل بهداشتی و نمک و لوسیون حموم و ازین چرت و پرتا ببرم

ولی واای یه دختره بوددد   رشته طراحی دوخت

ینی پلنگگگگگگ ، ازون‌پلنگ عملیاااا

اصلا نمیخورد دهه ۸۰ باشه

قشنگ ۳۰ سال بهش میومد

ینی یه چیزی بود 

نمیدونم چجوری میشینن درس میخونن ملی میارن

من ارایش نمیکنم اون چیزایی هم میزنم دارمولی حس میکنم میگم‌نرم‌اونجا‌همه پلنگ‌ملنگ باشن😅🤣میخام یه ش ...

اگه بهت اعتماد به نفس میده بخر 😁

ولی نگران نباش از اون پلنگا توی دانشگاه خیلی کمه 😂

اگه بهت اعتماد به نفس میده بخر 😁ولی نگران نباش از اون پلنگا توی دانشگاه خیلی کمه 😂

حاجی من‌نچرااال نچرالمممم

نرم وسط یه مشت پلنگ‌گم بشممم

بخدا خیلی نگرانممم

فقط خوبه رشتم یزرع ازون خفن مفنا نیست ک پر داف و این پیزاس

حاجی من‌نچرااال نچرالممممنرم وسط یه مشت پلنگ‌گم بشمممبخدا خیلی نگرانمممفقط خوبه رشتم یزرع ازون خفن م ...

منم همینطورم و درونگرا هم هستم 😂 

نگران نباش همه دوستام امسال رفتن دانشگاه قبلش مثل ما استرس داشتن و نگران بودن ولی الان که ازشون پرسیدم گفتن الکی استرس داشتن و بقیه دانشجوها هم مثل ما ساده‌ان 

به منم گفتن الکی استرس نداشته باش 😄

منم همینطورم و درونگرا هم هستم 😂 نگران نباش همه دوستام امسال رفتن دانشگاه قبلش مثل ما استرس داشتن و ...

وای خداکنههه

حاجی من‌نچرااال نچرالممممنرم وسط یه مشت پلنگ‌گم بشمممبخدا خیلی نگرانمممفقط خوبه رشتم یزرع ازون خفن م ...

یه دوستی داشتم اینقدر این دختر خجالتی بود صدا ازش در نمیومد خیلی هم نچرال بود 

شهر دیگه قبول شد رفت خوابگاه خیلی هم راضی بود اذیت هم نشد 🙂

یه دوستی داشتم اینقدر این دختر خجالتی بود صدا ازش در نمیومد خیلی هم نچرال بود شهر دیگه قبول شد رفت خ ...

حداکنه ماهم برامون خوب باشه