2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بالا گفتن ارش دوسش نداشتع چون شبیه زن قبلیش بوده گرفته تش

نباباخالی میبندن ارش ازته دلش دوستش داشت وداشت زندگیشو میکرد باکیمیاباعث شد بره دانشگاه معلم بشه ازاده روبزرگ کنن کیمیابی چشم ورو دید ک خرش ازپل گذشت طلاق گرفت

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یادمه ازاده تو پاریس بزرگ شد و دکتر شد و احتمالا در اخر اونم از آرش بدبخت طلبکار میشه

اره تهشوزیادیادم نی فقط یادمه اومده بود اخرسری پیش کیمیا😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نباباخالی میبندن ارش ازته دلش دوستش داشت وداشت زندگیشو میکرد باکیمیاباعث شد بره دانشگاه معلم بشه ازا ...

دختره ی بی چشم و رو. بیچاره ارش. میترسم ازاده هم بزرگ شه از ارش طلبکار شه

دختره ی بی چشم و رو. بیچاره ارش. میترسم ازاده هم بزرگ شه از ارش طلبکار شه

من ک خیلی دلم براارش سوخت ازکیمیا وننش متنفرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو نفر تو تاریخ سریال ایران خیلی رو مخم بودن.

کیمیا شهرزاد 

هرزه های دو شوهره قدیس نما

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

کیمیا به خاطر کارهای پدر آرش ،آرش را ول کرد آرش هم تلافیش آزاده را برد

نخیر چون آرام از کارهای پدرش حبرداشت اما هیچی نگفت تازا هیچی که نگفت هیچی یه جاهایی هم برای کمک بهش کیمیارا گول زد نثل رفتن با لنج دنبال مدر کیمیا به بهانه پیداکردن خبری از فرخ درواقع دنبال محموله برتی پدرش بود.