بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای اینکه آرش از گذشته اش نگفته بود دومی هم انتقام از کیمیا
سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همونطور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ،.. هیچکدومتون !
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تازه هرزه هم بود برا پیمان کتاب برد با همه هم لاس میزد الکی هم طلاق گرفت
دلت پره😅😅😅
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چون ارش خودشو نزدیک کرد که محموله رو پیدا کنه ولی وانمود کرد بخاطر کیمیا و فرخ اومده اهواز و فهمید تموم بدبختی زندگیشون تقصیر مشوق بوده و دروغگو بود ارش و ازاده رو دزدید چون پیمان برای ازاده اسم خودشو شناسنامه گرفت دزد که ببره باخودش ارش ازاده رو