2777
2789
عنوان

عینکی بودنمو از شوهر و خانواده شوهرم مخفی کردم چند ماهه💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 23 پست
نمیدونم گفتم شتید دختر عینکی نخوان

اشتباه کردی دخترم به فرضم نخوان تو که قرار نیست به ساز مردم برقصی. 

چشمت عینک لازمه باید عینک بزنی و خیلی‌هام عینکین و ازدواج می‌کنن.

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه چی نگفتی شاید دوس ندارن عروسشون هم مثل پسرشون ژن چشم ضعیف داشته باشه فردا نوه عینکی شهمن روز او ...

من عینکیم ارثی نبوده بعدا بخاطر استفاده زیاد از گوشی هم خشکی چشم گرفتم وهم ضعیف شدن تو ایام کرونا که همه چی رو باید مجازی انجام میدادیم

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
خوب شاید چون خودش عینکی بوده دوست داشته زنش عینک نداشته باشه شاید فکر بچه های اینده اش است. البته که ...

شوهرمم در حد همون یک یا یک و نیم ضعیفه زیاد نیس عزیزم 

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗

شما اصلا از این موضوع ناراحت نباش. احتمالا قبل از ازدواج ملاک خانوادش این بوده برای همین گفته اونجا نزنی فکر کنن ازشونمخفی کردین. شما که ضعیفیش زیاد نیست خوبه. ب ای پسر من 5هست هر کدوم از چشمهاش 

من عینکیم ارثی نبوده بعدا بخاطر استفاده زیاد از گوشی هم خشکی چشم گرفتم وهم ضعیف شدن تو ایام کرونا که ...

حالا یه روز بزن جلوشون بگو چند وقت بود چشام سوزش داشت رفتم دکتر گفت یکم ضعیف شده دیگه عینک برام نوشت

شوهرمم در حد همون یک یا یک و نیم ضعیفه زیاد نیس عزیزم

شما یک کار بکن من چون بچه هام اینطوری هستن خیلی تحقیق کردم عرق رازیانه بریز تو چشمات بهتر میشه نور چشمت من بچه هام نمیزارن. ولی اول خودم و شوهرم ریختیم و امتحان کردیم شوهرم از بس گوشی نگاه میکرد میگفت چشماش ضعیف شده براش ریختم بهتر شد البته یک دوبار. داداشم هم استفاده کرده راضی بوده. البته حق داری بعضی ها ممکن بترسن ولی من اول خودم ریختم دیدم کاریم نشد. از عطاری مطمعن بگیر میتونی یک کم بپوشون اگر میترسی. انشالله بریزی خوب شدی بیا بهمن خوش خبری بده عینکتو گذاشتی کنار. تو اینستا چند تا پست در این مورد دیده بودم خودم هم طب سنتی بلدم تا حدودی خطر نداره

شما یک کار بکن من چون بچه هام اینطوری هستن خیلی تحقیق کردم عرق رازیانه بریز تو چشمات بهتر میشه نور چ ...

واقعا؟؟ من عرق رازیانه دارم انجام مییدم.. نتیجشو میگم ممنون گلم

واقعا؟؟ من عرق رازیانه دارم انجام مییدم.. نتیجشو میگم ممنون گلم

اره چون ژنتیکی نبوده انشالله اگر استفاده کنی خوب میشه. تازه خواهرم سرمه کافری زده بود اونم عینکی نیست فقط چون با کامپیوتر کار میکنه چشمم ضعیف شده بود هم عرق رازیانه ریخت هم سرمه کافری میگفت خیلی بهتر شدم. حتما استفاده کن انشاالله موفق باشی