2777
2789
عنوان

عوضی متاهل بود بود به من نگفته بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 69 پست
وای خدا ارزشش داره اخه؟مردک احمق خدا زده

همونو بگو، میگه من میخواستم پیشرفت کنی برلی همین اومدم تو زندگیت، آخه کثافت عوضی  تو که باعث نابودیم شدی😭

وزن اوایه ۵۳ کیلو    شروع رژیم 27  مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍
۳ سال😭😭😭

نگو با زنش تو خونه زندگی کرده 🥴

چطور متوجه نشدی خواهر 🤌

درد بی درمون بیوفته جونش 

عزیرم غصه نخور درکت میکنم 

حس بدیه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط پیام دادم و نفرینش کردم، الهی همونجور که منو از داشتن زندگی و همسر و بچه محروم کرده، خودشم بی س ...

ولی دیگه پیام ندیا جوابشم نده 

اگه یه این قضیه کش دار بشه چه بسا به ضرر خودت هم باشه 

شما ندونسته باهاش بودی 

ولی اون میتونه خیلی جاها به ابروت لطمه بزنه 

دنیا که به آخر نرسیده 

به وقتش هم صاحب همسر میشی و هم خوشبخت 

این همون هست که تو تاپیک هات هی گفتی عشقم نمیاد خواستگاری ؟

من یه کاربری دیگه دارم، این کاربری خودم نیست 😞

همونو بگو، میگه من میخواستم پیشرفت کنی برلی همین اومدم تو زندگیت، آخه کثافت عوضی تو که باعث نابودیم ...

چرا همچین لجنی بتونه نابودی کنه 

واقعا در یه لحظه بذارش کناز از همه جااا و مخصوصا از ذهنت

نگو با زنش تو خونه زندگی کرده 🥴چطور متوجه نشدی خواهر 🤌درد بی درمون بیوفته جونش عزیرم غصه نخور درکت ...

به زنش گفتم چجوری متوجه نشدی که این هر موقع میخواست به من زنگ میزد، گفت که کلا زیاد خونه نیست

به زنش گفتم چجوری متوجه نشدی که این هر موقع میخواست به من زنگ میزد، گفت که کلا زیاد خونه نیست

وااای لعنت بهش 

زنشم چقد دل گنده اس 

میدونه شوهرش دام پهن میکنه 

حرکتی نمیزنه 

شوهرش ذلیل شه ان شالله

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

موندم این جور مردا چی فکر میکنن در مورد دخترا که همچین حرفی میزنن

اگه عقل داشتن و فکر میکردن که وضع این نبود 😑😑😑

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

وااای لعنت بهش زنشم چقد دل گنده اس میدونه شوهرش دام پهن میکنه حرکتی نمیزنه شوهرش ذلیل شه ان شالله

برای همین میگم هردوتاشون برن گم شن😭

برای همین میگم هردوتاشون برن گم شن😭

اره واقعا ارزش نداره غصه بخوری عزیزم 

خدا جوابشو میده 

چرا همچین لجنی بتونه نابودی کنه واقعا در یه لحظه بذارش کناز از همه جااا و مخصوصا از ذهنت

نابود شدم تو شوک خیلی بدی ام، یه نفر به عنوان پدرش حتی زنگ زد با ما قول و قرار خواستگاری گذاشت😭