2777
2789
يعنى تو طول روزه دائم تهوع داشتى؟ميشه لطفا بگيد چجورى بود تهوعتونچه داروهايي خوردين كه بهتر شديد؟و چ ...

آره، کلا هم دل درد داشتم هم حالت تهوع مخصوص صبح که بیدار می‌شدم از خواب. یه مدت از بوی غذا هم حالم بدتر می‌شد.

رفتم دکتر داخلی گفت فقط هیچیت نیست. جز همون سندروم چند مدل قرص داد. یکیش قرص نعنا فلفلی بود. یه مدل قرص جویدنی و یه سری قرص‌های سبز که مال معده‌ست‌. باید ببینم نسخه‌ام پیدا می‌کنم یا نه.

خدا رو شکر بهتر شدم. فقط الان دو سه روزه باز برگشته. چون یکم ناراحتی پیش اومد برام و جوش زدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره، کلا هم دل درد داشتم هم حالت تهوع مخصوص صبح که بیدار می‌شدم از خواب. یه مدت از بوی غذا هم حالم ب ...

من بعد از غذا معدم واكنش نشون ميده 

مثلا امروز بعد صبحانه حالت تهوع گرفتم

دوباره بعد ناهار تهوع گرفتم

فقطم تهوع دارم

دل درد ندارم شكر خدا

من بعد از غذا معدم واكنش نشون ميده مثلا امروز بعد صبحانه حالت تهوع گرفتمدوباره بعد ناهار تهوع گرفتمف ...

خدا رو شکر. ان شاءالله بهتر بشی درد بدیه

من که چند روزه دو سه لقمه می‌خورم حس می‌کنم گیر کرده تو راه قفسه سینه‌ام درد می‌گیره.

ان شاءالله خوب بشی زودتر