2777
2789
عنوان

از این مرد حامله شم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 51 پست
برو مشاور بشن فکر کن اخلاق های شوهرتون، خواسته هاتو لیست کن ببین کفه کدوم طرف سنگین تره تا بهش فرصت ...

مرسی که زندگیمو مسخره نکردی مثل بقیه 

من از سر بدبختی با شوهرم نموندم اندازه خودش پول در میارم فقط چون دوستش دارم بارها بهش فرصت دادم.‌‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا ادم میمونه چی بگه اگر جای اسی بودم زبونش رو میبریدم میزاشتم کف دستش😅🤦🏻‍♀️☹️اصلا ادم اینطور ...

همینو بگو 

خوششون میاد فردا پس فردا با یه بچه زیر بغل طلاق بگیزن 

راسته که میگن زنا گوشاشون کره ومردا چشماشون کور

با هر دوست دارم و... سریع گول میخورن 

به جای اینکه برن مشاوره مشکلشون رو حل کنند با چند تا محبت مرده از تمام مشکلاتشون فرار میکنند

کاش نخندید به زندگی بقیه اصلا خنده نداره اصلا این که با ی مریض جنسی زیر یه سقفم

گلم اولا مسخره نکردیم 

ازین میخندیم که شما میدونی شوهرت مشکل داره ولی با چند تا محبت کردنش میخوای بچه دار بشی درحالی که مشکلت رو حل نکردی فردا با همین مشکل بچه دار میشی بعدش باید یا باهاش بسازی به خاطر بچت یا خدایی نکرده جدابشی 

بابا برو مشاوره چرا سریع می خوای بچه دار بشی تا مشکلت رو حل نکردی فکر بچه رو بزار کنار 

درگیز چند تامحبتشم نشو

با منطق پیش برو 

مرسی که زندگیمو مسخره نکردی مثل بقیه من از سر بدبختی با شوهرم نموندم اندازه خودش پول در میارم فقط چو ...

خواسش میکنم

این هایی که مسخره میکنن فکر میکنن تمام زندگی ها گل و بلبل هست ولی اونقدر زندگی ها مشکلاتی داره که هر کس نمیتونه هضم کنه  

ولی از من نصیحت همیشه دوست داشتن کافی نیست 

بشین خوب فکر کن من نمیدونم مشکل همسرتون چیه 

یه وقت پشیمون نشی که حسرت بخوری چرا کاری نکردم

انشالله حدا بهترین ها رو سر راهت بزاره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
نه زمانی که طرف شوهرش مشکل جدی داره

ببین پول داره بچش تو رفاه میوفته حداقل بعدم یکی هست تو پیری کمکش کنه تنها نباشه وگرنه اگه دنبال رابطه ایده آل باشیم که ۹۹ درصد آدما نباید بچه بیارن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...